| anonimg a întrebat:

Am zis eu ca era mai stabila vechea versiune. Voua va merge TPU? Ca la mine site-ul este intr-un continuu refresh si nu pot sa navighez deloc pe el.

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Pfff si pe mine ma termina. Prima data am crezut ca e vreo problema de la cookiesuri ceva sau cine stie, desi dupa ce le-am sters, tot imi palpaia pagina home si nu numai, cand intru in categorii la fel face... Sper ca maine sa se rezolve problema asta, ca ma dor ochii de la atatea "refreshuri" pe care le da TPU din secunda in secunda. :-o :'(

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Se lucrează la site. Iar până se va rezolva problema definitiv, când vezi că îţi pulsează pagina, poţi apăsa pe X în colţul stâng de sus al browser-ului (caută un moment când pagina e cât de cât complet încărcată şi o vei putea folosi fără probleme).

| RAY a răspuns:

Non stop imi da refresh

| anonimg explică:

Eh, alta viata acum. Se pare ca merge mai bine.
Mergem inainte, si la bine si la greu(ca suna mai bine decat 'rau' tongue).
Ma gandeam ca doar mie imi mergea greu site-ul; din pricina aceasta am pus intrebarea. Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Bine este ca admin(ii) sa ne anunte cand se lucreaza la site.
Mult succes!

| Mayhem666 a răspuns:

Si la mine se intampla la fel, si ma enerveaza foarte tare acest lucru, am zis ca o sa intru mai rar pe site, iar daca problema nu se remediaza, o sa renunt la TPU.

Răspuns utilizator avertizat
| Ryuunosuke a răspuns:

Slavă domnului, şi mie îmi face la fel, după ce răspund la o întrebare este într-un continu' refresh fără să se oprească, poate cineva să facă ceva?