anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Anunt!
Se poate raporta abuziv, cu acordul lui Catalin Tenita. Cel putin asa mi-a spus. Adica, o perioada, sa o las mai moale cu raportarile abuzive (abuzive?).
Asta denota faptul ca putem face raportari abuzive, dar numai dupa o perioada de pauza. Cum vine asta?
Pentru edificare, intrati aici:
http://www.TPU.ro/blog/?pe=2232&cpage=2#comment-19099
De ce face conducerea site-ului partizanat pe TPU?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Raspunsul tau e contrar regulamentului si oricaror reguli de etica si bun simt. Nu te cred ca stai acasa, in ultima vreme esti cam plecat cu pluta. Invata sa porti o discutie constructiva cu toti, nu numai cu cei care te aproba (multi cred ca o fac doar din teama de iesirile tale de om labil), ci si cu cei care nu o fac. Dupa comportament si temperament te-ai descurca exemplar ca dictator.
Nu vorbi tocmai tu de regulament, cand +80% din raspunsurile ce-ti apartin sunt jignitoare si/sau irelevante. Nu mai pretinde respect, daca nu-l oferi. Inainte sa insulti userii ca au postat intr-un mod irelevant sau la categoria gresita, uita-te la intrebarile si raspunsurile tale. Esti doar un ipocrit. Stai, nu ''doar'': esti un mare ipocrit! Cand ai aparut prima oara pe site, imi placeai. De atunci, ai luat-o rau pe aratura. Asta sa fie oare dovada pentru faptul ca statul prea mult pe TPU tampeste?
Vrei sa faci ceva cu adevarat util? Renunta la poza de justitiar crispat in izmene si AJUTA! Ca pentru asta e site-ul. Fa asta, daca tot sustii ca-ti pasa.
Acum sunt pregatit sa zici ceva de mama. Mai mult nu poti oferi, deci de unde sa cer?

9 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Eu cu cine ma cert? Daca sunt de acord cu ceea ce sustineti voi primesc si eu un vot inteligent? Ma multumesc si cu unul folositor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Good point!
Pai, daca nu exista cineva din partea TPU, care sa poata discuta la subiect, cu explicatiile logice de rigoare, la ce dracu' mai exista regulament?
Hai sa ne facem de cap pe TPU, fiindca Tenita nu are simtul responsabilitatii, si nu este capabil de a purta o conversatie la subiect! Damn!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Amuzant cum te legi de un amanunt minor si pierzi cu totul ideea de ansamblu.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Amuzant cum faci in nadragi, din confortul fotoliului tau. Minora este gandirea ta, iar nu chestiunea in ansamblu. Spre deosebire de tine, eu cand sunt tampit, stau dracu' acasa. Spre deosebire de mine, tu cand esti tampit, tastezi in necunostinta de cauza?

Ce frumos vorbesti... E din carti, nu?
De ce dai sfaturi pe care nu le poti urma? Userule, nu sunt aici pentru a-ti placea tie, sau nu stiu cui. Crezi ca va creste speranta mea de viata daca ma lauzi? laughing Fac ceva pe caracterizarea ta! Spre deosebire de tine, sunt aici pentru a da raspunsuri folositoare celor care au cu adevarat nevoie de un raspuns la subiect.
P.P. Las-o in pace pe mama ta, n-are nicio vina ca esti tampit!

Nu, nu e din carti, daca asta te facea sa traiesti mai confortabil cu tine. Dar nu te intrista, nu trebuie sa te simti complexat in fata unor persoane mai bine argumentate si cu exprimarea mai asezata decat a ta. Fiecare cu cat l-a inzestrat natura.
Vrei inca o caracterizare? Esti un incuiat cu intentii bune.

Pai si nu de acasa postezi? Sau doar de la locul de munca, stimabile domn?
P.S: Cred ca stii bine ca stiu ce scriu.

Te sustin, ai mare dreptate, omule.

Raspunsul tau e contrar regulamentului si oricaror reguli de etica si bun simt. Nu te cred ca stai acasa, in ultima vreme esti cam plecat cu pluta. Invata sa porti o discutie constructiva cu toti, nu numai cu cei care te aproba (multi cred ca o fac doar din teama de iesirile tale de om labil), ci si cu cei care nu o fac. Dupa comportament si temperament te-ai descurca exemplar ca dictator.
Nu vorbi tocmai tu de regulament, cand +80% din raspunsurile ce-ti apartin sunt jignitoare si/sau irelevante. Nu mai pretinde respect, daca nu-l oferi. Inainte sa insulti userii ca au postat intr-un mod irelevant sau la categoria gresita, uita-te la intrebarile si raspunsurile tale. Esti doar un ipocrit. Stai, nu ''doar'': esti un mare ipocrit! Cand ai aparut prima oara pe site, imi placeai. De atunci, ai luat-o rau pe aratura. Asta sa fie oare dovada pentru faptul ca statul prea mult pe TPU tampeste?
Vrei sa faci ceva cu adevarat util? Renunta la poza de justitiar crispat in izmene si AJUTA! Ca pentru asta e site-ul. Fa asta, daca tot sustii ca-ti pasa.
Acum sunt pregatit sa zici ceva de mama. Mai mult nu poti oferi, deci de unde sa cer?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se pare ca robotelul trimite raspunsurile unde vrea el, pastele mamii ei de viata!