| Irena97 a întrebat:

Apropo de concursul asta pentru tricou. Nu s-ar putea face o limita privind numarul de participari? Este un nene care are in fiecare zi 200 de raspunsuri ( deseori gresite) si cateva tricouri.
Pana cand?

Răspuns Câştigător
| TPU.ro a răspuns:

Fiecare este liber sa participe de cate ori vrea, dar un utilizator poate castiga tricoul doar o singura data pe luna.

Alexandra - TPU

| Irena97 explică (pentru TPU.ro):

E corect daca e asa. Dar totusi pe 10 si 12 decembrie tricoul a plecat spre aceeasi persoana( nu e nimic personal la mijloc).

| TPU.ro a răspuns (pentru Irena97):

Nu. Utilizatorul respectiv a primit un singur tricou. Nu-l poate castiga de mai multe ori in aceeasi luna.

Alexandra - TPU

| onasis1961 a răspuns (pentru Irena97):

Şi pe 17

| Irena97 explică (pentru onasis1961):

Tot inainte! macar ala de pe doi ia tricoul? Sau o faci asa, gratis pentru capra vecinului?

Nu este vorba de capra vecinului! Nu sunt megaloman! Aşa a fos să fie.De acum am să mă uit la clasament, să nu mai ies primul, că nu are rost să privez un colg de tricou.

| Irena97 explică (pentru onasis1961):

Da, asa ar fi corect si fair play, sa mai pui frana. Macar sa-l ia cineva.

Ai perfectă dreptate! Am trimis la administratori siteului propunerea ca în cazuri similare să dea tricoul celui de pe locul 2 sau 3 după caz.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt de acord. Doar nu o să se îmbrace ca în desenele animate cu aceleași haine în fiecare zi. Dar deh, simt și ei nevoia să fie superiori prin așa ceva.
De ce să câștige iar, ce face cu atâtea premii? Îți dai seama.

| IepureleCuLopată a răspuns:

Ar fii bine ca odată ce un user devine câstigător, să nu mai poată fi încă odată!

| IepureleCuLopată a răspuns:

Mă bucur, poate dacă ne adunăm mai mulți TPU o să schimbe ceva cu acest concurs!