| iKronstadt a întrebat:

Ar ajuta la ceva înființarea unei categorii numite "Istorie&Mituri&Legende" pe site? Mie mi-ar plăcea, sincer. Vouă? De ce?
Ce categorie (sau mai multe) ar trebui să facă loc unei astfel de secțiuni?

11 răspunsuri:
| Lightning1997 a răspuns:

Atata timp cat exista categorii precum ''Arta si Cultura'' sau ''Educatie si cultura generala'', ar fi deja prea mult.

| Downfall a răspuns:

Da, ar fi interesant să se creeze o astfel de categorie. Ar mai merge şi o categorie "Psihologie", după cum spunea alt utilizator de pe aici.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista deja categoria "Stiinta si Filozofie", unde pot fi postate acest gen de intrebari.S-ar crea confuzie, deja este prea mult si ce este acum.

| Maysa a răspuns (pentru anonim_4396):

Şi la Ştiinţă şi Filozofie numai întrebări despre Ştiinţă şi Filozofie nu sunt. Acolo sunt numai teme. Categoria propusă de iKronstadt este una chiar bună.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ar strica, desi parca vad ca ar fi certuri intre cei care au ceva de postat si clopotei. Ce categorii ar putea sa dispara, ca sa-i faca asteia loc? Nu prea conteaza, eu oricum intru la 3-4 categorii si in rest, doar pe la raspunsurile celor din lista de prieteni.

| iKronstadt explică:

laughing Heil!
Cine-și scoate "umanitatea" la interval, în halul ăsta? laughing

| angelicsin a răspuns:

Da, chiar ar fi ceva happy o categorie de Mituri&Legende&Ocult happy ar da nastere unor intrebari si subiecte de discutie interesante si fun in acelasi timp...

| MaicutaMaui a răspuns:

Era frumos daca avea subcategorii. De exemplu la Stiinta/Filosofie : stiintele naturii, stiintele sociale, psihologie, antropologie, paleontologie.
Religie : atei, crestini, gao.zari etc.
Cred ca iubeam site-ul asta daca avea categoria - Astronomie.

| iKronstadt explică (pentru MaicutaMaui):

Bă, tu ești pe felie cu d-na Sandu, de la Protv, și nu știi cum să-i promovezi horoscopul laughing

| MaicutaMaui a răspuns (pentru iKronstadt):

Fiind pe ici-colo, incerc sa acumulez cat mai multe informatii despre planete, ca sa stiu pe viitor pe care sa ma mut. laughing