Buna! Poti vota cum vrei tu, cata vreme nu incerci, de exemplu, sa rezolvi un conflict personal prin intermediul voturilor acordate.
E considerat abuz sa votezi exclusiv negativ un anume utilizator.
Alexandra - TPU
Si cei ce voteza negativ atunci cand nu e de acelasi parerere cu tine cum se cheama?
Adica ni se ingaduie libertatea de exprimare, putem avea pareri diferite si primesc vot negativ pentru asta.
Dupa cum tie ti se ingaduie sa iti exprimi opinia, altcineva te poate vota negativ pentru ca nu e de acord cu tine. E ca si cum ai vorbi cu cineva in viata reala si incepe sa strambe din nas cand aude ce spui.
Alexandra - TPU
"Pot sa votez raspunsuri pe placul meu sau este cenzurat?"- de multe ori, a vota pe placul tau, poate fi neplacut pentru altii sau chiar pentru cel pe care l-ai votat! Aceasta avertizare "abuz de voturi" s-a introdus deoarece chiar au existat si inca mai exista useri care voteaza eronat fara niciun sens, doar pentru ca respectivul ii este antipatic sau are opinii diferite! A fi diferit, nu inseamna neaparat eronat!
Se incearca totusi o corectitudine fata de ceilalti useri. Eu de exemplu daca ti-as vota acum toate raspunsurile eronat, as face un abuz! Nu ar fi corect, nu?
Teoretic abuz este si in cazul voturilor folositoare, deoarece se acumuleaza puncte, iar userul votat va creste mai repede in rank!
Un lucru e cert, insa: nu cred ca adminii au timp sa verifice voturile tuturor! Ei sunt informati de catre ceilalti utilizatori, care au descoperit abuzul!
Buna
inseamna ca faci abuz, adica abuzezi de statutul de senior care iti permite sa acorzi voturi raspunsurilor, e bine ca atunci cand vrei sa votezi, sa nu dai voturi eronate/folositoare etc doar de dragul bifarii acelor casute ori de dragul cuiva...
O seara buna
Daca te referi la butonul evalueaza inteligent, folositor..., atunci poti vota cum vrei tu.Nu influenteza cu nimic.
Daca te referi butonul raporteaza, atunci vot abuziv insemna cand raportezi un postare cu adevarat folositore(nu teme).
Da, poti vota (evalua)dupa bunul plac.Cei evaluati in cel mai rau caz nu pot avea puncte.
Eu ma refer strict la VOT (Evalueaza: folositor, nefolositor, amuzant, inteligent si eronat).
Am citi asta undeva "ATENTIE! Acordarea abuziva de voturi Stupid/Nefolositor poate conduce la suspendarea contului." si parca am vazut si un utilizator suspendat cu motivul voturi abuzive.
Pentru a te lamuri, poti scrie la http://www.tpu.ro/contact.Pe mine putin ma intereseaza cum mi se evalueaza raspunsul.
ps; vezi ca trebuia sa pui la,, totul despre TPU.Eu nu am,, puterea ''''' sa mut intrebarea.
Este bine aici, am nevoie de cateva informatii, de asta am postat la categoria "Informatii Utilitare".
Nu poti posta dupa bunul tau plac, atata timp cat exista categorii speciale.Si apoi cred ca acolo vei primi raspunsuri bune, inclusiv de la admin.
Categoria " Informatii Utilitare" pentru ce fel de intrebari sunt?