anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa stiu si eu cine se tine de glume si-mi "umbla" la postari? pe bune nu e caterinca! fiti atenti:postez un raspuns si scriu "TPU"; ma uit dupa o vreme si vad ca imi apare TPU; bun; a doua oara scriu iar TPU si pun in paranteza TPU, si ce credeti ca se intampla? imi modifica din nou si imi scrie si cu majuscul; e am o banuiala ca e "robotul" dar daca e el e nasol, pentru ca odata l-am ars:am scris "tupeul" si n-a "vazut", ceea ce inseamna ca e "setat" sa ma lucreze cand scriu cuvantul nearticulat; oricum am vorbit serios; ca sa va convingeti incercati sa folositi si voi cuvantul asta si verificati dupa un timp! astept raspunsuri! Elianna?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,robotelul cretin are un simt al umorului foarte dezvoltat!
Am ajuns si eu sa-mi verific la sange postarile pentru ca daca le las asa cum mi le "corecteaza" el,nu numai ca nu inteleg nici eu ce-am vrut sa spun,dar seman si cu una careia gramatica limbii romane ii lipseste cu desavarsire!
Asa ca, de glume se tine robotelul, nimeni altcineva!

| anonim_4396 explică (pentru greece12):

...pentru ca i-ai facut un compliment robotului am decis sa-ti premiez raspunsul;

| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eram doar amabila, complimentele care le am la adresa lui mi-ar asigura o luna de "vacanta"!

| anonim_4396 explică (pentru greece12):

...bune raspunsuri(sfaturi) ai acolo!"ma inchin"!

| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

...foarte multumesc!happy

6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Da,poate sa fie si robotelul TPU, care mai calca in strachini. Dar pe site actioneaza si moderatori, care sterg postarile neconforme cu regulamentul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ati vazut? daca scrii "tupeul" nu-l "atinge", daca scrii nearticulat il modifica si-l transforma in TPU cu majuscule; ca sa vezi "comedie" vorba lui nenea Iancu!