S-a mai discutat de nenumărate ori pe marginea acestui subiectul.
Nu aş avea nimic împotriva introducerii acestei funcţii, dar doar dacă ar exista şi opţiunea "Invisibile", ca intimitatea fiecăruia (în caz de nevoie) să fie respectată.
TPU s-a tranformat oricum intr-o retea sociala ...deci nu as avea nimic impotriva atata timp cat ai avea si optiunea de a fi invisible.
De asemenea as mai veni cu o propunere :
Chatul privat intre useri, preferabil sa existe optiunea asta la profilul userului cu care vrei sa vorbesti.
Eu aş vrea să ni se arate şi răspunsurile folositoare, amuzante şi inteligente la profil, lângă cele câştigătoare.Aşa trebuie să mă uit la fiecare răspuns de-al meu să văd dacă am unul folositor.E bună şi propunerea ta.
De fapt, există, dacă la astea te refereai: http://i.imgur.com/yuYCR.png
Da, s-a discutat de mai multe ori și cred că știu de ce vrei chestia asta. Uite, pe site-ul lui Aero ( www.orasulraspunsurilor.eu (dar nu intra că deocamdată este închis)) ai opțiunea asta.
Așa știm și noi când să trimitem mesaje și să cerem ajutorul, să nu o dăm pe ghicite, mai ales dacă e treabă serioasă, gen chestii medicale (bine, nu e cea mai bună soluție, cel mai bine e să consulți medicul, dar ce să faci, unii chiar apelează și la TPU).
Aș fi și mai pro dacă am putea să ne setăm și pe invizibil în cazul în care nu avem timp de povești sau chef și vrem doar să răspundem sau să vedem ce mai e nou pe site.
Este foarte buna aceasta propunere Matrix, cum de nu ne-am gandit la acest lucru mic.
Asa stim si noi cand sunt prietenii nostri online. este foarte buna propunerea
Da si eu m-am gandit la asta ar fi mult mai bine sa stii cand pritenii tai sunt ON.