| pima941 a întrebat:

As vrea ca sa fiu eu insumi dar nu imi reuseste atunci cind sunt cu prietenii! Cum pot ca sa imi controlez ceea ce simt? Nu stiu exact cum sa va explic! Un multumesc mare pentru voi.

Răspuns Câştigător
| Florennce a răspuns:

Stiu senzatia pentru ca si eu am facut asa. Nu vroiam sa arat prietenilor pe adevarata " eu " si astfel incercam sa fiu cu totul altcineva, sa ma dau dupa ei, sa vorbesc ca ei, sincer uneori nici nu vorbeam de teama ca am sa gresesc si nu ma vor aprecia. Stiam totusi ca asta nu se va intampla niciodata, dar, nu vroiam sa risc. Asa ca mereu ma prefaceam, eram o ipocrita.

Sfatul meu :. daca pana acum nu te-ai aratat pe tine insuti, de acum incolo daca vrei sa faci asta trebuie s-o faci usor, pentru ca daca nu ai face asa ar putea parea ciudat. Asa ca incepe incet si aratati adevarata fata, nu-ti fie frica. Vorbeste cu ei asa cum vorbesti tu de obicei, glumeste, deschide subiecte. Eu am incercat si se pare ca imi merge mai bine, pot sa discut mai lejer cu ei si nu imi mai e frica de parerea lor.Chiar ma simt mai bine. Incearca si tu, nu-ti fie teama! happy O zi buna! happy

6 răspunsuri:
| AnimeChu a răspuns:

Stiu exact ceea ce simti. Si mie mi se intampla la fel. Pe mine una ma stapaneste frica sa nu spun ceva gresit si sa nu-mi mai fie prieteni. Acum e mai bine. Am reusit sa fiu eu insumi cu oricine, indiferent daca ma accepta sau nu. Daca iti sunt prieteni adevarati, te vor accepta asa cum esti cu adevarat, deci fa-ti curaj si arata lumii cum esti cu adevarat!

| Sara_8501 a răspuns:

Cel mai important lucru este ca tu, sa fii tu! Si niciodata sa nu incerci ca sa fii cineva de fapt care nu esti. Comporta-te cum te comporti tu de fiecare data, intr-un fel *simtete libera* exprimate liber!

| RadXx a răspuns:

Pai cel mai bine fa yoga linistete inspira profund si expira nu trebuie decat sa stai an pozitie de yoga te linistesti si te calmezi nici un gand an capul tau si ca sa fii mai relaxata cand te duci bagati sau ask aceasta melodie pe tel sau calc ion minculescu a xi porunca http://www.youtube.com/watch?v=QXpXTmxUhrA

| megadeth_5578 a răspuns:

Respira adanc, ai incredere in tine, sa nu fi stresata, cam atat ai de facut!

| DianaScorpio a răspuns:

Nu poti fi tu insuti deoarece cu fiecare ai alt tip de relatie. O relatie se leaga intre doi oameni, nu intre mai multi. Cu fiecare dintre ei ai o anumita relatie, iar cand te intalnesti cu mai multi decat cu unul singur-doi, e normal sa nu poti fi tu insuti in totalitate.

| pima941 explică:

Am invatat cite ceva din cele ce am citit mai joc! Yo sunt o persoana foate rusinoasa, s mereu inchid in mine unele lucruri crezind ca v-or ride de mine prietenii atunci cind v-oi destanui! Nu stiu, chiar nu stiu ce sa fac. Va mulumesc mult mult inca odata, si o sa incerc ca sa i-au careva decizii, chiar si le v-oi aplica! Ziua buna, mai astept sfaturi.