Sara, dragă, nu înţeleg de ce te tot încăpăținezi să postezi Toate întrebările la "Totul despre TPU". Celelalte categorii pentru ce crezi că s-au inventat?!
Categoriile au rostul lor - lumea intră acolo, unde se pricepe. Degeaba, de exemplu, ai pune aici întrebări care ţin de legislaţie sau sănătate, dacă cei cu experienţă în domeniu nu vizitează această categorie sau o fac foarte rar. Înţelegi?
Sara, de ce nu vrei să înţelegi? Tu pui câte 10-20 de întrebări care n-au Nici o legătură cu această categorie. De ce? Cu ce scop? Şi de ce crezi că Tu ar trebui să ai voie, dacă ceilalţi nu au? E un singur regulament pentru Toţi.
Categoriile au fost create ca să fie mai multă ordine pe site, nu un haos total! Respectă regulamentul, te rog, dacă nu vrei să fii sancţionată! Mai clar de atât n-am cum să-ţi explic. Sper că nu ai sub 10 ani şi mă vei înţelege.
Scoala incepe pe 12 septembrie la voi la romini, puteti concluziona ca ea nu este din Rominia!
E deja 1 semptembri! Ma duc sa i`au rechizite! Multumesc ca m`ai anuntat! Paa ma duc dupa rechizite!
Ce mai conteaza 1 sau 12! totul pentru TPU sau alta categorie!
V-am rugat ca sa ma ajutati cu ceva felicitari!