| LoquitaSeMutaInViataReala a întrebat:

*(asta am copiat'o de la Aalleexxaa, cu permisiunea ei)* TPU! treziti'va! in ultimul timp, nu mai activeaza practic nimeni pe site, numai NoName si expertii! Majoritatea din noi pun doar intrebarile, si asteapta raspunsuri, dar trebuie sa dai, ca sa primesti. Cum ramane cu "toti pentru unu"?! Aici nu e toti pentru mine, asa ca hai sa ne ajutam reciproc, pentru noi, nu pentru blestematele alea de funde!

**daca acum 2-3 luni primeam cate 5 raspunsuri la o intrebare destul de simpla, acum - 0 raspunsuri. **

6 răspunsuri:
| Miina a răspuns:

Acum a venit vara, oamenii mai mult se distreaza, nu le mai prea pasa de problemele altora.
Asa-i in viata n-ai cum sa-i schimbioh go on.
Totusi sper sa se schimbe cevabatting eyelashes.

Janina
| Janina a răspuns:

Nu ii poti obliga sa raspunda, am vazut ca randamentul userilor a cam scazut, sunt multe intrebari cu 0 raspunsm, dar ce sa ii faci?

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Ai dreptate! inteligenta concluzie

| DoubleS a răspuns:

NU e adevarat! La mine sincer e invers, nu prea pun intrebari, si dau raspunsuri. Ma doare in c*r de funda laughing, si ti`o pot demonstra multi. Chiar daca vedeam ca deja e data fundita, tot ii lasam raspuns si acolo, si prin mesaj. In plus, ce faci cu funditzele? Vorba ta, toti pentru unu!

| misteralexutzu a răspuns:

Pai unii is fac cont cand au probleme, ii intreaba pe altii, dar apoi uita s sa se uite la raspunsuri! Daca pot sa spun!

| traficanta a răspuns:

Mda asa e am vazut si eu da nu stiu de ce. poate nu mai are lumea timp thinking