anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati fi de acord ca pe TPU sa existe functia Online/Offline? Mai exact, la fiecare profil sa se afle o bulina rosie sau verde. Rosie offline, iar cea verde online. Astept niste pareri de la voi.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justitiarul, taci ca te musc! Promit! Cum sa nu fie util!? Toate site-urile importante au asa ceva! N-are nicio treaba messul!
A fost propusa chestia asta, SimonaTPU, de primul meu stapan la TPU, Ryke! love struck

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și la ce te-ar ajuta?
Nu este nimeni obligat să-ți răspundă la întrebare dacă este on-line sau off-line. Fiecare răspunde acolo unde știe corect ca informație!
Pa, pa.

| justitiarul a răspuns:

Nu draga.Aici nu suntem pe mess!

| Eღilia62 a răspuns:

Da,as fi de acord.E util sa stii daca cineva e on sau off.Dar pentru a fi aplicata trebuie mai intai propusa.Mi se pare ca a mai fost propusa de cineva si luata in vedere de Admin, dar vom vedea ce se mai intampla pe aici.

| LifeFail a răspuns:

Nu. Şi aşa sunt multe lucruri de pus la punct pe TPU. Anyway, nu înţeleg la ce ar ajuta. Pentru asta există messengerul.
Baftă!

| Isabelamaria21 a răspuns:

Ce idee bună eu aş fi de acord.

| Luissa123 a răspuns:

Chiar nu stiu pentru ca eu imi las deschis mereu TPU...

| yonesss a răspuns:

Ar fi o idee buna sau ca la yahoo messenger bulinuta portocalie daca esto online si bulinuta alba daca esti offine fara chestii gen bussy si invisible

| Golanasul a răspuns:

Nu. Cate odata nu ai chef de lume si nu vrei sa discuti. poate ai uitat contul TPU activ si primesti o multime de pm care necesita raspunderea urgenta iar acea persoana se suapra. sunt multe motive printre care si ultimul care il voi spune acum. fiecare are viata privata nimeni nu vrea sa stie cand e in casa sau afara nu?

| ThinkAgain a răspuns:

Eu sunt de acord!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca ar exista si invizibil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok, deci inteleg ca altora nu le convine aceasta functie. Ramane de vazut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Catelusul meu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Legiuitoarea, nu pe mine sa ma ajute, ci pe voi, am intrebat daca sunteti de acord. Multumesc!

| zuzzzuuu a răspuns:

Eu as fii de acord