Nu stiu daca chiar vor sa-l stearga ori intreaba doar pentru a afla cum se sterge. Oricum stergerea dureaza un timp, pana mesajul ajunge sa fie citit de administrator. Numai bine!
@AeroX, inseamna ca ai mare trecere la administrator. Eu i-am trimis doua mesaje(la al doilea i-am scris si pe profilul de utilizator), unul in 11 martie si celalalt in 20 martie si inca n-am fost bagat in seama. Am dat raspunsul tinand seama de aceasta si de faptul ca am vazut, destul de recent, unele comentarii precum ca nu au fost sterse conturi dupa cateva zile de la cereri. Numai bine!
Ha ha, chiar bună asta.Păi...te poţi aştepta la orice de la MAJORITATEA(unii sunt chiar de treabă)userilor, pentru că mulţi au vârsta cuprinsă între 10-13 ani.Copii care se masturbează de la 11 ani, care îşi încep viaţa sexuală de la 13-14-15 ani. Puşti frustraţi care n-au ajuns încă la pubertate şi pun întrebări numai despre sex,şi da, şi de dragul de a da fundiţe, pe mine mă disperă când îi văd cu " îmi dai fundiţă te roooooggg" penibil...
Nu cred.In ziua de azi toata lumea(nu numai cei de pe TPU) sunt increzuti,nesimtiti, etc si pun acele intrebari ca sa atraga atentia si sa primeasca raspunsuri in genul "Te rog nu pleca...te implor!", si in ziua de azi multi sunt zgarciti si nici funde nu dau(pe TPU). Deci e vorba de atentie.Ei vor sa atraga atentia.Asta e toata filozofia.
Sper ca ti-am rezolvat nelamurirea!
Si pot sa te intreb ceva? dai funda? :d
PWP :*
Domnule ioandelasal, daca sa zicem...vineri dimineata trimit la pagina de Contact un mesaj prin care raportez un utilizator ca a incalcat reguli pe site atunci primesc reply de la admin in nici 30 minute prin care sunt instiintat ca respectivul utilizator a fost suspendat/avertizat/sters dupa caz. Care e diferenta dintre un utilizator care solicita stergerea contului si unul care e sters pentru ca dauneaza imaginii site-ului? Niciuna din punct de vedere tehnic! Sunt doar gogosi de ale adminilor ca "dureaza o perioada".
Eu nu am observat asta, ci altceva. La categoria asta se pun din secundă în secundă aceleași întrebări: "cum sterg o intrebare de pe TPU, cum dau funda, ce e funda, unde vad cine m-a votat, ce fac cu punctele, fundele, cum se ajunge expert TPU" etc.
Cred că asta se "datorează" motorului de căutare care-și face treaba nemaipomenit, de te trimite mereu pe prima pagină.
Idem pentru ce ai afirmat tu. Nu cred că vor ei neapărat să acorde funda. Sunt noi pe site și probabil că:
- au căutat butonul pentru ștergerea contului și nu l-au găsit
- vor să știe pentru viitor și iar a facut figuri motorul
- deja li s-a urât văzând stupizenia multora de aici și iau decizia asta pripit, însă peste câteva ore se răzgândesc.
Asta cred eu.
@Jelli, ai partea ta de dreptate doar in privinta unui utilizator din 100 care incearca acest lucru, de a sterge un cont sau naiba stie. Intr-adevar, functia "cauta intrebari si raspunsuri" lucreaza doar cand se bronzeaza server-ul la soare, nu si cand ploua, asta ca un fel de a interpreta lucrurile, daca server-ul ar fi considerat o cladire inalta cu etaje in sectorul 1 al Bucurestiului Totusi, exista Google! Scrii pe Google "cum sterg contul TPU" si gasesti o plaja interesanta de rezultate; timp sa ai sa citesti.
@Dle ioandelasal, pai nu mai trimiteti deloc mesaje catre contul adminului! Nu s-a mai logat din 18 februarie! Doar la pagina de Contact sa incercati! Si sa scrieti cat mai detaliat despre un utilizator(cu link-ul spre profil) care face probleme, obligatoriu cu link-uri(macar capturi de ecran) spre paginile unde acesta s-a dezlantuit cam impropriu.
@Dle Smith, aveti dreptate in legatura cu acea numaratoare abracadabranta de sus, prea creste impresionant de la zi la zi, dar niciodata nu se simte un regres. Bine...ce-i drept, mai multi sunt cei care isi fac un nou cont(un al "n-spelea" de trolling) decat cei care doresc sa si-l stearga(de unde si numarul asta imens de useri). Iar cei care vreti sa-l stergeti, dar, adminul necesita o epoca ca sa vi-l stearga, asta e partea a 2-a. Pe vremea Ralucai conturile se stergeau instantaneu! Cum raportam o creatura neinteleasa ce si-a facut cont doar pentru a ma teroriza pe privat, cum disparea in ora urmatoare cu tot cu intrebari si raspunsuri, funde si alte balarii! De cand a venit (Stela) TPU.ro e doar un site unde colcaie mizeria daca nu se deranjeaza vreun utilizator asa mai din "bun simt" sa raporteze ceea ce pare iritant unei intregi comunitati.
Iar cand e vorba de stergeri ale contului, adica ceva ce implica tehnica(desi e vorba de 2-3 click-uri), adminul e prea comod ca sa faca ceva ce necesita mai mult de cateva secunde, ca doar are si el/ea o viata de trait, nu doar sa gestioneze un website. Penibila administratie!
Multumesc ca mi-ati raspuns la intrebare, iar referitor la plecarea dvs. decizia va priveste. Eu chiar am avut asemenea ganduri, ba chiar am renuntat la un cont, dar tot m-am intors din pacate sau nu, pentru cine nu stiu, oricum nu mai activez asa des ca inainte din lipsa de timp, dar si din cauza faptului ca nu prea mai merita! Mai ales ca nici acum n-am scapat de o mâță de pe site! Dar stie deja sa ma urmareasca si in afara site-ului a naibii satana!
Prietenul meu fost în listă şi dus nu se ştie unde, eu cum mai vorbesc cu tine, că nu ai mai intrat de pe data de 5 mai pe cont? Uneori mi se mai face dor de tine.
Dacă citeşti asta, raspunde.
anonim_4396 întreabă: