| lolium a întrebat:

Ati putea spune ca, de cand ati descoperit TPU, ati reusit sa invatati lucruri noi, sa va faceti prieteni aici, sau sa va sustineti mai ferm parerile in unele cazuri? Ce impact pozitiv a avut TPU asupra voastra? big grin

11 răspunsuri:
| iSimo a răspuns:

winking da, am prieteni aici dar virtual, descopar diferite pareri de la fiecare.

| Pinker a răspuns:

Da am prieteni (pe TPU) si am descoperit lucruri noi

| Wøodenpints a răspuns:

Prieteni mi-am făcut destui de când sunt aici.
Dar lucruri noi n-am învăţat.

| LolaLollita a răspuns:

Da, mi-am facut prieteni noi (virtuali ce-i drept). De asemenea, am si invatat cate ceva. De multe ori am cautat pe google inainte de a da un raspuns si am citit si eu acele informatii.

| ROCK30STM a răspuns:

Am descoperit lucruri noi pe care nu le stiam, am vazut si intrebarii care pur si simplu nu mai puteam de ras, am vazut oameni seriosi si inplicati in problemele lor si am vazut si perspectiva altor persoane, si din asta pot spune ca am invatat. De toate pentru toti happy aici vezi persoane care te ajuta fara sa iti ceara ceva in schimb happy dar mai sunt si care o fac doar petru funda sau pentru tricou laughing

| ROB3RT89 a răspuns:

Da,am invatat cate ceva de la utilizatori care au fost mai trecuti prin viata ca mine!
Am cunoscut doua persoane fata in fata, a fost o experienta placuta, cu una inca tin legatura.
In rest, prieteni virtuali si schimb de opinii+amuzament din partea celor care inca n-au buletin, dar pun intrebri penibile si puerile.

| Solsagan a răspuns:

Nu am învăţat lucruri noi, din câte ştiu eu, de pe aici. Dar mi-am făcut câţiva prieteni.

| MBG a răspuns:

Prima' data am intrat pe acest site pentru ca am avut o problema, dar apoi am inceput sa raspund la intrebari si am observat ca-mi place sa-i ajut pe altii.
Pe TPU mi-am facut destui prieten dar si dusmani.
Datorita TPU-ului am invatat tot felul de chestii noi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lucruri noi? DA, am vazut ca exista prostie in lume mai mult de cat credeam.
Prieteni? haha macar lasa-ma, nu se gasesc asemenea "specimene" in viata reala daramite in cea virtuala.
Cat despre pareri nu sunt schimbate nicidecum

| TashaUhm a răspuns:

TPU este o cumunitate, daca pot sa-i spun asa, din care poti invata multe! Doar sa nu dai la categoria ''Dragoste si Sex''. Am prieteni pe aici, nu pot spune nu.Parerile unor ne pot ajuta sa intelegem mai bine anumite subiecte!

| TURCUL0001 a răspuns:

Am aflat raspunsuri importante ce ma macinau.