Prieteni mi-am făcut destui de când sunt aici.
Dar lucruri noi n-am învăţat.
Da, mi-am facut prieteni noi (virtuali ce-i drept). De asemenea, am si invatat cate ceva. De multe ori am cautat pe google inainte de a da un raspuns si am citit si eu acele informatii.
Am descoperit lucruri noi pe care nu le stiam, am vazut si intrebarii care pur si simplu nu mai puteam de ras, am vazut oameni seriosi si inplicati in problemele lor si am vazut si perspectiva altor persoane, si din asta pot spune ca am invatat. De toate pentru toti aici vezi persoane care te ajuta fara sa iti ceara ceva in schimb dar mai sunt si care o fac doar petru funda sau pentru tricou
Da,am invatat cate ceva de la utilizatori care au fost mai trecuti prin viata ca mine!
Am cunoscut doua persoane fata in fata, a fost o experienta placuta, cu una inca tin legatura.
In rest, prieteni virtuali si schimb de opinii+amuzament din partea celor care inca n-au buletin, dar pun intrebri penibile si puerile.
Nu am învăţat lucruri noi, din câte ştiu eu, de pe aici. Dar mi-am făcut câţiva prieteni.
Prima' data am intrat pe acest site pentru ca am avut o problema, dar apoi am inceput sa raspund la intrebari si am observat ca-mi place sa-i ajut pe altii.
Pe TPU mi-am facut destui prieten dar si dusmani.
Datorita TPU-ului am invatat tot felul de chestii noi
TPU este o cumunitate, daca pot sa-i spun asa, din care poti invata multe! Doar sa nu dai la categoria ''Dragoste si Sex''. Am prieteni pe aici, nu pot spune nu.Parerile unor ne pot ajuta sa intelegem mai bine anumite subiecte!