| Fatamuntilor a întrebat:

Ati vazut si voi ca (deja) renumitul robotel corecteaza unele greseli uzuale.Ca corecteza si unele cuvinte corecte asta-i alta poveste...
Dar ce nu ar corecta si greselile din intrebari? NU se merge pe acelasi principiu?
Intrebam si eu!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba nu cred ca doar intrebi, dimpotriva, vad ca-i si pocesti numele, punandu-i ostentativ printr-o greseala...coarne!"Celerbul" rolling eyes
Sa spunem ca robotelul ar incepe intr-o zi sa va satisfaca pe toti din punct de vedere gramatical, corectand, ingrosand, zbierand, behaind (ah, now i get it! happy ) Tu crezi ca se vor opri criticile aici!?! no way! Omul nu e niciodata multumit. Dupa ce va ajunge destul de inteligent, atunci vor incepe alte frustrari.
Iata cateva din viitoarele intrebari, ce banuiesc ca vor aparea peste 30-40 ani:
1. "De ce nu ma saluta robotelul de pe tpu.De cate ori intram, chiar vorbeam cu el, imi oferea consiliere, dar de la un timp e cam arogant."
2. "In timp ce ma chinuiam sa trimit un raspuns, am fost injurata de catre robotul ce face corecturile.Eu am insistat cu argumente, precum ca asa scriu prescurtat si pe facebook cu "k, acasa, gshg, d0lch3" dar el a continuat facandu-ma in tot felul.S-a mai intamplat asa ceva?"
3. "Cum pot sa sterg poza cu mine de la profil? E postata cam de cand am avut o relatie cu robotul de pe TPU, dar s-a terminat.Vad ca nu intelege, am scris la contact si mi-a raspuns o mamaie care si-a uitat ideile din primele randuri."

| Fatamuntilor explică (pentru anonim_4396):

Pai vezi... tocmai despre asta vorbeam rolling on the floor mi se pusese o ceata pe ochi!
edit; am schimbat denumirea, e mai bine asa laughing?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Imi placea "celerbul robotel" de asta m-a si atras intrebarea ta.Ii dadeai un aer animalic, recunosc, nu cum vor fetele astea, unul de pradator, dar era un "vanat" bun.

Haios... multumesc totusi de felul tau diplomatic in care mi-ai atras atentia!laughing

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce se formuleaza intrebarea, stiu ca site-ul ne atentioneaza printr-o fereastra daca respectam unele reguli.Printre reguli se afla si faza cu cuvintele corect scrise asa ca robotul nu e setat sa corecteze intrebarile.Cine nu tine cont de asta, se va alege cu raport neinteligibil/spam, caracter irelevant sau continut obscen.

Acelasi reguli ar trebui respectate si la raspunsuri.
Da, stiu ca robotelul nu e setat sa corecteze greselile din intrebari.De ce nu ar fi? Spun asta ca sunt unele greseli de ortografie/ punctuatie.
Nu zic nimic de obcenitati, spam sau caracter irelevant.

Aaa si inca ceva.Cati cred ca citesc mesajul ala? Daca era citit nu vedeam atatea incalari de regulament.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu stiu.Cristina sau Alexandra stiu mai bine. parerea mea este ca nu poti programa un soft sa corecteze miile de greseli gramaticale din limba Romana.Nu m-ar mira sa se sature robotul odata si sa zica; Ma dau batut, nu va mai salveaza nimeni!

Nu e vorba de,, miile de greseli''
Ma gandam unele greseli uzuale, desi bine ar fi sa fim mai atenti.