| Trollerul a întrebat:

Au trecut deja cred ca 20 de zile lucratoare de cand am trimis datele mele de contact la indygen, dar nu mi-a venit vreo cartela si chiar imi doresc mult cartela. Se poate sa se fi uitat de mine?

10 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Nu au uitat de tine. E vorba de aproape 2.000 de utilizatori care trebuie sa le primeasca, iar la o parte dintre ei au ajuns deja.
Inca un pic de rabdare.

Alexandra - TPU

| Trollerul explică (pentru TPU.ro):

Sper sa ajunga pana la urma.

| DenisIonut01 a răspuns:

Intra pe facebook si cauta indygen o sa apara la produse si servicii, scriele asta lor. O sa iti spuna sa le trimiti un mesaj privat cu datele de contact. Uite ce zic la unii " Buna ziua
Am primit un e-mail in care am fost anuntat ca am castigat 5 cartele. Au trecut 2 saptamani in cat timp ajung? Raspuns indygen: Sunt pe drum. Daca nu le-ai primit inca, vor ajunge la inceputul saptamanii viitoare. "

| RAY a răspuns:

Si mie mi-a ajuns, ai rabdare va veni

| alexs99 a răspuns:

Mai asteapta putin, sunt foarte multe cartele de trimis si nu e o munca tocmai usoara.

| AtateaConditii a răspuns:

Nu e teapa, eu am primit-o dupa 2 saptamani si cateva zile. Vine un curier la tine acasa si te suna unde sa va intalniti. Depinde poate nu au mai ramas cartele sau stai de parte de Bucuresti. Pot sa ti-o dau pe a mea ca nu mi-o trebuie.

| Trollerul explică (pentru AtateaConditii):

Eu stau in jud Hunedoara, si daca nu mai erau cartele de ce am primit email ca am castigat si sa trimit datele mele? Si mersi pentru gest dar nu pot sa iti i'au cartela happy

| AtateaConditii a răspuns (pentru Trollerul):

Ei cum sa nu poti, uite ca sa nu te simti vinovat o sa iti cer bani pe ea ce zici?happy

| Danzell a răspuns:

Mie mi-a venit. prin fan curier ieri. oricum se misca incet asta e sigur.
apropo. indygen=Vodafone. ca sa stiti.

| xxx8 a răspuns:

Mie mi-a spus ca in termen de 1 saptamana va veni prin posta nici decum prin curier apoi dupa 2 sapamani ma suna curierul sa imi zica ca am un plic ..si separe ca a fost cartela. oricum e misto ai rabdare ca va veni si la tine