Daca asta este hotararea ta, iti doresc tot binele, o vara splendida si plina de libertate!
Si drum bun, fata cu irisi mov!
Multumesc pentru tot! -va doresc la fel o vara minunata si multa fericire .
Cei care ar trebui sa multumeasca suntem noi, trecerea ta pe aici nu a ramas neobservata, ti-ai pus si tu mintea si sufletul in slujba celorlalti si inca la modul cel mai dezinteresat si constructiv!
Ramas bun nu-ti spun, ci doar sa ne revedem cu bine!
Nu m-a suparat absolut nimeni :) -pur si simplu este o decizie pe care am luat-o mai demult dar am amanat-o deoarece imi place sa-mi pierd timpul raspunzand la intrebari si incercand sa fiu de ajutor!
:)
http://www.youtube.com/watch?v=Jzrq52qaXZI
Indiferent de varsta si motivele pe care le ai, eu te felicit, este un mare act de maturitate. Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Pe mine chimia asta de pe TPU ma tine coezionar fata de fratii mei.
Il sterg si eu in semn de solidaritate!
Hai sa anticipam mesajele prmite de tine de la admini:
"Ne pare rau ca ai luat acesta decizie, chiar ne-a ramas prajitura asta masiva in stomac.Implicarea ta si efortul depus sa stii ca nu au fost trecute cu vederea.
Hai sa vedem ce a dus la decizia de a-ti sterge contul si ce putem face pentru a putea remedia acesta problema.
Poate ai nevoie de timp, poate baietii de pe TPU sunt intr-o pasa proasta si nu-ti mai scriu atat de des cum o faceau odata. Daca intr-adevar acesta este motivul, te rog sa-mi dai detalii si ii voi suspenda.Doar cu toate stim, asa pe la colturi, ca e un site de fete, iar pe baieti ii lasam cu falsa consolare ca au si ei ceva de spus.Phahahaahaha.Scuze, eram prea fericite cand am scris asta!
Cu drag, Alexandra, Cristina, Sanda si restul sunt noname, ca nu ne place sa dam nume."
Iti doresc si eu toate cele bune, de fapt le vreau eu, dar ti le las tie! Adio!
Ionut299273 întreabă: