anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Avem nevoie de utilizatori care folosesc un limbaj obscen, cind li se atrage atentia ca au postat la categorie gresita?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Normal ca n-avem!
Si nu numai de cei pomeniti de tine,ci de toti:trolli plini de curajul nebun din spatele tastaturii,elevi lenesi disperati dupa o tema,frustratii spam-ului si al like-urilor,mult prea tupeistii,in general.
Stiu la ce anume te referi cu postarea la categorie gresita,si pe mine ma afecta destul cand intram sa ajut si intre intrebarile despre inimi frante si teste de sarcina,de la D/S,intalneam metine,like-uri,avon,melodii,filme si cate altele.
Intr-o vreme incercasem chiar sa-i trimit spre categoriile corecte,dar m-au trimis de atatea ori la origini ca am ajuns la o concluzie simpla:decat sa planga mama mea,mai bine sa planga mama lor si i-am lasat in pace.
Vreau sa spun ca,decat sa-mi mananc nervii certandu-ma pe site si stricandu-mi sufletul si dispozitia,mai bine ii las in pace,nu eu i-am facut,nu eu i-am crescut,mamele lor sa se bucure de ce-au adus pe lume!
Asa ca,raman la scopul initial al site-ului,incerc sa ajut si atat.
Daca ei nu au nevoie sa fie ajutati,o sa-i ajuti cu de-a sila?
Bunul simt,educatia si generozitatea nu se invata de pe un site, se invata in casa, in primii 7 ani de viata.
Si,sau copiii astia sau parintii lor au lipsit de-acasa, in timpul asta, fii sigur!

17 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Din pacate... avem! Ca fac trafic si aduc bani adminilor! Daca ii suspenda este posibil sa plece de pe site!

| Ana94 a răspuns:

Nu,nu avem nevoie dar din păcate sunt destui pe aici. Unii nici după ce au fost suspendaţi nu se învaţă minte. Dacă vezi pe cineva că vorbeşte urât sau alte d-astea, raportează-l şi aşteaptă ca adminii să ia măsuri în privinţa lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.Stiu la cine te referi si te-as ruga cel putin sa scrii un nume corect.
2.Atrag atentia si pe aceasta cale,ca utilizatorii care folosesc un limbaj obscen,injurii, jigniri, etc.mai ales prin mesaj privat, pot fi depistati si trasi la raspundere chiar penala.Stii cum se spune:capul face, capul trage.
Unul dintre ei este freestlexx.

| essther19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Când se scrie cu â din a, nu cu î din i.şi corecteaza-ti greselile gramaticale!

| anonim_4396 explică (pentru essther19):

Domnisoara,aici nu vb de gramatica, modificarile aduse de niste inconstienti sus pusi, nu au nici o legatura cu gramatica limbi romane.Ai atras atentia cui nu trebuia.

| Eoop23 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu zic ca a atras atentie foarte foare bine, cui trebuie...mai invata gramatica si pe urma sa-i critici pe altii!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iar ai gresit,jignesti indirect, si nu imi place, Te rog sa te opresti daca nu ai comentarii logice si serioase.

| essther19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da jignesc indirect, chiar nu ma intereseaza ce iti place sau ce nu, chiar imi este indiferent! iti recomand cu toata inima http://www.prolibrarie.ro/......te--i14229

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru essther19):

Ești o penibilă. Din orice neînsemnată greșeală a celorlalți îți place să generalizezi.
Mai bine te faci superioară când ai un plus de cunoștințe nu când omu greșește î din i sau alte baliverne...

| essther19 a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Mi-am pierdut 45 de sec pentru aţi citi comentariu fără logică şi penibil...

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru essther19):

Dacă ești proastă normal că nu are logică.
Ce e așa penibil în ce am scris?
Știi măcar să citești corect?!

| essther19 a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Eşti varzăăăăăăăăăăăă!

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Acu știi și tu că MĂ-TA are cratimă și vrei să îmi arăți mie?

| AndreRaluca a răspuns:

laughing sa inteleg ca nu sunt prima persoana care te-a deranjat postand o intrebare la o categorie nepotrivita...eu nu vreau sa supar pe nimeni, vreau doar cat mai multe raspunsuri la intrebarea meabig grin

| anonim_4396 explică (pentru AndreRaluca):

Nu de deranj este vorba. Exista un regulament si trebuie respectat.Cine doreste sa stea pe TPU, trebuie sa accepte si sa respecte regulamentul site-ului.Numai bine.

| RalucaScumpika a răspuns:

Foarte buna intrebarea.Dar este o problema de exemplu la D/S primesti rapsunsuri fata de alte categori la care si daca postezi intrebarea de mai multe ori nu primesti raspuns ...Si nu mi se pare corect ca la categoria asta sa primesti raspunsuri si la altele nu
Deci teoretic daca nu ai o intrebare de dragoste si sex nu primesti ajutor sau raspunsuri la ea...

| ALEXANDRA a răspuns:

Da, ma ai pe mine!