Dacă era pe vremea asta funcţia asta pe TPU, aveam mai mulţi ce mă ignorau decât prieteni.
3? Doar 3? Sunt extrem de ofensat, un domn cu fetisuri de membre inferioare, un "God is my savior, but i never read the bible" si o don'soara cu un nume ce mi-a dat ciuma si aproape mi-am facut o lobotomie. Ma asteptam la mai mult, poate este timpul sa scot stiloul de la naftalina, vreau si eu sa fiu prin topuri.
Mersi pentru stimul, parca am alt scop in viata virtuala acum.
Ce-o fi cu robotul asta? Imi zice ca am 8 si ei sunt 4. Din astia 4, 2 sunt suspendati pe termen nelimitat, contul nu e accesibil (apropo, de ce nu s-o fi zicand accesabil?), al treilea e dorugar si mai e 1 care nu a mai postat de doi ani.
78, m ai luat
nu e misto ca acum nici macar report la raspunsurile celor care ignora nu mai poti da... Din astia 78 cred ca 70 m au ignorat ca le am corectat raspunsurile aiurea... de acum pot sa raspunsa intr o veselie ce le trece prin cap
Da, s-au baricadat bine, să nu-i mai contrazică nimeni.
La cum e situatia politica in tara... daca apar intrebari pe subiect cred ca ating 100 pana in primavara
)), buna asta, eu am 14, tot este fata de tine Noname... Cum ai reușit performanța asta sumbră?
Sunt mai nesuferită de fel.
Ce tare ești! eu am „decât" 14. :((
later edit: ooops1 na, că cum am 15!
datorită acestui răspuns:
http://www.tpu.ro/go-to-answer/15422639/
7 ma ignora si nu ignor pe nimeni,, din care cu vreo 4 n-am tastat in viata mea!
Am vazut si eu de cateava zile.
Am doar 15, dar sunt sigura ca sunt intrecuta de multi
Din cei 15 doar un singur utilizator este activ.Restul, nu au postat de luni, ani sau chiar a fost suspendati.
Oare port ghinion celor care ma ignora?
Pardon,doar 12, robotul nu stie sa numere!
32 )
Doar pe unu de la religie si una de la conversatii ii observasem ca ma adora. Tanti de la conversatii e dusa, i-am zis doar ceva ce se deduce, fara s-o fi jignit macar cu ceva cu subinteles. E aia cu probleme cu sefa, colegul casatorit, mama.
Pe mine ma ignora "IehovaDumnezeu","PentruDumnezeu", "SingruDumnezeu" si inca 20 cu nume similare.
=))
http://www.tpu.ro/......l-iubesti/
...şi e deja cam al zecelea la număr cu aceeaşi paranoia. :))
Ce dragut, chiar nu stiam de functia asta, de curiozitate am intrat si eu si imi spunea ca sunt 24 de utilizatori care ma ignora, dar mie imi apareau doar 23, in fine, numerele nu conteaza, dar partea amuzanta este ca, cu unii din utilizatorii care ma ignora nici macar nu am vorbit vreodata, iar cu altii ma intelegeam super bine, si nu vad care ar fi fost motivul lor sa ma ignore.
In fine, m-ai invins, tu ai 168, eu doar 24
Eu am doar 3 in lista. Dintre care 1 utilizator este una crizata rau Cred ca stau bine la capitolul asta
Doar 13. Unii stiam ca mi-au dat ignore, altii nici nu stiu cine sunt. Cu ocazia asta descopar ca un utilizator, care mi-a dat pana acum de doua ori ignore, m-a scos de pe lista. Asta cel putin pana ne intalnim data viitoare
Aşa m-am şi gândit. Ai fost simpatic. Mereu mă înduioşez, când primesc cererile astea de dezignorare.
Chiar mă întrebam, oare pot? Ar fi haios să nu-mi mai pot vedea postările.
Unde? Nu gasesc. Eu inca nu m-am obisnuit cu noua tema a site-ului, e o ameteala totala.
Apeşi în colţul de sus din dreapta pe nickname-ul tău, ţi se deschide o listă cu opţiuni, apeşi pe "Prieteni" şi o să vezi acolo 4 opţiuni, apeşi pe ultima, "Utilizatori care te ignoră"...şi ai ajuns.
Călătorie plăcută!
Aaa, am gasit, merci :*
163 mai luat eu am dat ignor la **** gay perversi cei care ma injura labari copii de 8 ani care se cred experti in viata
Am mai ramas cu foarte putini
Eu stiam de ea, pe mine ma ignora unu',, SamuraiJack,, ..nu stiu ce a fost in capu' lui da' ma rog.ce functie,, draguta,,