| JeSa a întrebat:

Aveti probleme cu site-ul? Sau, de ce mie, imi functioneaza tot mai rau/greu?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De câteva zile mă confrunt cu această problemă, nu ești singura. Deja m-a obosit.
Pa, pa.

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Eu am această problemă seară de seară. Sunt nevoită să încerc de 2-3 ori, până reușesc să accesez o pagină nouă. Însă nu știu care exact este cauza. Traficul sau conexiunea la net, bănuiesc.

| JeSa explică (pentru NOname):

NOname, nu am seara de seara aceasta problema, de aia ma intereseaza de ce se intampla acum! Traficul, ar fi o idee, insa cu conexiunea, nu am de-a face.

| ASIGURATORUL a răspuns:

Sunt foarte multi utilizatori si este suprasolicitat serverul.

| JeSa explică (pentru ASIGURATORUL):

ASIGURATORUL, cred ca mereu a fost asa: plin de useri. Insa, functiona mai bine... Aham, ok, am priceput - o fi vorba de vreo problema tehnica! Multumesc!

| Vizitiul a răspuns:

Si la mine se incarca greu. Asta pentru ca gandesc repede. Fiti si voi mai inceti in gandire!

| benny a răspuns:

Sunt prea multi inteligenti pe site-ul asta si face scanteie laughing

| sLowSpawN a răspuns (pentru benny):

Schimbati avataru, dc ma copiezi?

| benny a răspuns (pentru sLowSpawN):

Tu ma copiezi pe mine, am avatarul asta dinaintea ta sa te loghezi pe site, asa ca baietas da-i drumul mai departe.

| benny a răspuns (pentru benny):

P.s asta e al doilea avatar la care sunt copiat inseamna ca am multi fani pe aicilaughing, dar poti sa-l pastrezi ca eu parasesc siteul si sa nu plangeti ca nu sunt o mare pierdere laughing pa pa

| ßarbie a răspuns:

Mda, te inteleg... si la mine merge greu, se blocheaza, nu se mai incarca... trebuie sa ies si sa intru iar raised eyebrows
Poate s-au facut prea multe conturi in ultima perioada, si nu cred ca se mai poate face fata.winking

| Remus82 a răspuns:

Scumpa am si eu probleme, nu esti singurawinking
se vor rezolvawinking

| georginika a răspuns:

Da,si eu am probleme cu site-ul. Cred ca sunt prea multe persoane conectate si din cauza aceasta merge mai greu.

| Giulia97Anna a răspuns:

Pai da si mie mi se intampla mai ales careodata sambata si duminica pentru ca sunt multi pe net, prea multi

| lc13cm3 a răspuns:

Ai folosit explorer. rolling on the floor