Eu am mai zis și repet: Poneiul președinte!
P.S. Mă bucur că ne-ai vizitat măcar scurt. Chiar era o plictiseală aici fără tine. Concediu plăcut în continuare și o reîntoarcere în forță!
Bine ai venit.Eu te propun Maestru TPU.Se pare ca nu te-a schimbat prea mult concediul.
Poneiul a revenit pe post de cometa,ne trage vreo doua copitutse si se duce sa necheze prin Barcelona!
In cazul asta,salutari din Atena,inca n-au vandut-o si,informational, doctorul si coafeza sunt singurii la care ma feresc sa merg pentru ca niciodata nu stiu in ce hal voi pleca de la ei.
Mai treci pe la noi, in drum spre Sendai!
Maestru TPU suna cocalareste, mai bine te face Voodoo Witchdoctor sau Shaman.Eu as prefera un ca utilizatorii sa se numeasca Spargatori de recorduri mondiale si ceilalti Spargatori de recorduri universale, suna mai bine si mai realist, oricine este foarte bun la ceva, orice, sau asa cred.
Vad ca vrei sa imbini 2 regine ale TPU-ului intr-un model de postare, Brigaela si Legiuitoarea, o doctorita care incepe cu Buna, termina cu Pa, pa.Eu zic ca ii cam putin, macar ca un careu de regine de pe TPU, Brigaela, Regina de inima rosie(poate le are si cu cardiologia), Legiuitoare, Regina de cruce, cand se enerveaza se lasa cu multe, o mai adaugi si pe NOname, cea cu metamorfoza, are ce nume vrea ea, ce fata vrea ea, nimeni nu stie nimic despre ea, ea poate fi Regina de romb, oficial ii dreptunghi si ii o poseta plic rosie, stiu de astea ii plac ei.Ai doar 3 acum, ai de unde sa alegi si Regina de funda, pardon frunza.
Ca sa fie totul bine, eu zic sa o iei pe Accent not available in stores de Erotique, ea o da mai nou pe remedii naturiste, macar daca dai medicamente, sa fie naturale, plus ca i se potriveste Regina de frunza bine, ea are remedii naturiste, frunza ii din natura, ce logica de deraiat am...
Daca nu merge asa, fa-ti un DoctorDrive, ca si McDrive, vine omul la gemulet, spune ce are, ii dai niste medicamente naturiste, poate si o salata cu rucola, asta poate sa o faca sotia, ca stiu ca le are cu dintrastea, sau poti sa incerci ceva pe conceptul SpeedDating, tu poti sa fi SpeedHealing, pac pac pac 3 minute, si medicamentul dat si omul fericit.
Daca tot pleci in Barcelona, poate incerci si tu vestita inghetata din legume, ori o sa-ti placa si o sa combini legumele cu inghetata, ori n-o sa mai pui gura pe inghetata evar sau pe legume, win win situation.Ca sa nu te ingrasi de la inghetata, participa si tu la o corida; fura un costum de Scufita Rosie, da-te cu niste feromoni de vaca Milka si sa vezi ce gambe si cat slabesti.
P.S. O sa te bati cu mine pentru titlul de expert, dar eu am un avantaj, uite ce am inventat eu http://make-everything-ok.com/, apas asta si pun capat foametei si aduc pacea si banez hainele.
Daca as fi inventat un make-everyone-sexy button, as fi candidat la presedentie.
Bre TroianulePoneiNeViziteazaDeranjatiCatAvetiTimp, esti bine, sanatos, la buzunar inca mai esti gros?
Eu la doctor nu ma duc, desi am o datorie mai veche cu el, durerile alea de scafarlie. Insa, pesupunand ca ajung pe la el, daca ma ia cu "Buna si pa-pa" il trimit pe TPU, sa ii faca Legiuitoarei concurenta! Si se va numi Legiuitorul, pentru ca ma voi duce la masculi. Cand la femei e ocupat ( stii poanta? )
Băi "bagabontule" hoinar sa faci o rugaciune si pentru mine la Familia Sagrata si eu ma voi ruga pentru tine la biserica mea ateista sa te imbolnavesti de sulă sculată.
Hai sa traiesti, bine ai revenit si bine m-am intors si eu...in sfarsit, de pe unde am fost si ma mai duc, ca nu am terminat de vizitat, mai am Insula Capri si sa ma cocot pe Vezuviu!
Am ras ceva vreme cand am vazut titulatura de maestru, sa fim seriosi, doar postam niste raspunsuri, nu facem by-pass-uri sau operatii complicate pe creier pe aici, dar ma rog...
Mai bine zi-mi si mie ce ai alege intre Roma, Venetia si Paris, ca destinatie de vacanta, ca vaz ca esti umblat. Legat de Bracelona, voiesc impresii despre Sagrada Familia si Muzeul Pablo Picasso, e musai, nu optional! Vacanta placuta!
O lume minunata in care veti gasi numai... numai gay. Bine ai revenit, bine ca pleci, bine...
O sa propun sa ne rugam sa mori.;-?
Ba deci nu stiu cum sa spun, dar imi place ca ai revenit, poate ca pui nistre intrebari tampite ( nu ca eu nu asi pune ) dar is amuzante.
Welcome back!
Buna! Ce sa zic...despre doctor:Intru-n fel te apuca o scarba cand vezi cu cata nepasare iti vorbesti doctorul in ochii ingrijorati, iar despre calatorie sper sa te distrezi si sa vii sanatoasa! O sa ne fie dor de tine!
Legat de întoarecerea ta: bine ai revenit şi drum bun. Chiar nu mai avea cine să îmi dea ignore pe IP, şi astfel ţi-am simţit lipsa .
Cât despre întrebare, contează un răspuns scurt şi la obiect. Fiindcă unul lung poate fi (inutil) subiectiv când nu e cazul (ca ale mele). Dar în fine, ''doctoriţa'' poate răspunde şi aşa:
Bună.
Este necesar un consult medical pentru stabilirea corectă a diagnosticului!
Dacă este doar o răceală sau o lipsă de vitamine ia (nu ştiu ce) de (nu ştiu câte ori pe zi)!
Pa, pa.
Ionut299273 întreabă: