| CoquineNoire a întrebat:

Bai astia, ia ziceti-mi si mie care e numarul maxim de cuvinte intr-un raspuns, sa-l acopar pe bursucul001, sa nu se mai vada? Vreau un raspuns atat de lung, incat sa continue si pe cealalta pagina de raspunsuri. Admini, eliminati optiunea aia, sa se vada direct raspunsul intreg, sa pot sa-l strivesc. Multumesc, o zi lunga sa aveti.

Răspuns Câştigător
| JucărieLEGO a răspuns:

Eu am mai postat o data si mi-au sters raspunsul. Care naiba ar fi motivul? Nici nu vreau sa stiu.
Limita e de 65535 caractere.
http://www.tpu.ro/totul-despre-tpu/cate-caractere-poate-avea-o-intrebare/

| CoquineNoire explică (pentru JucărieLEGO):

A fost stearsa prima intrebare (unde ai raspuns si tu) pentru ca niste "genii" au mutat-o pe a doua (asta) tot aici, fiind pusa de 2 ori.
mersi.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru CoquineNoire):

Pai prima unde era postata? Era la categoria buna?
Daca tu alegi raspunsurle in functie de lungime numai pentru a intrece pe cineva, insema ca nu ai inteles scopul sitului.

10 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Indiferent de cat tastezi la raspuns, el n-o sa fie afisat decat partial. Ca sa-l vezi pe tot e nevoie sa apesi pe un buton de "Citeste mai mult", deci nu poti sa acoperi raspunsul altui user.

Alexandra - TPU

| CoquineNoire explică (pentru TPU.ro):

De optiunea "citeste mai mult" stiam, de aia am zis sa o eliminati, in gluma, desigur.
multumesc de raspuns.

| CoquineNoire explică:

Alexandra, nu ma suspenda din nou, e doar o gluma, eu si cu bursucul ne avem bine.
poate ma si lamureste cineva care e mai exact numarul maxim de cuvinte intr-un raspuns.

| Luka杀手的女孩 a răspuns:

Buna! Limita e de 65535 caractere.
Succes in al/o striviwinking

| neutrino a răspuns:

Numarul maxim este 9 la puterea 9, totul la puterea 9.

| Fatamuntilor a răspuns:

Da,ma intereseza unde e pusa o intrebare.Nu voi sterge raspunsul, las admnii sa faca treaba asta.
Te simti cu,, musca pe caciula '', de te temi de suspendare?
Iar in privinta voturilor... o voi face atata timp cat am acest drept!
O zi buna iti doresc

| Loreddana a răspuns:

Si de ce-ai vrea sa faci asta?

| CoquineNoire explică (pentru Loreddana):

Am zis deja...sa-l strivesc.