| CoquineNoire a întrebat:

Bai oameni buni, vad ca nimeni nu a mai postat o intrebare legata de aspectul haotic al site-ului. Asa ca, am postat eu, o mostra, cum se vede la mine de cateva ore. Abia am reusit sa caut cum sa pun intrebarea asta, dar apoi sa mai raspund si la intrebari.Server nou, my ass. Deci, sunt singura care are problema asta?

http://imgur.com/gPKV6

Răspuns Câştigător
| blueangel99 a răspuns:

@NOname
Da, răbdare, sau (asta o folosesc eu şi dă roade) F5 până se face cum trebuie. Sau refresh.

Numai bine!

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Am avut-o acum câteva săptămâni. Astăzi încă nu.

Ce să zic?
Răbdare, răbdare și iar răbdare!

| CoquineNoire explică (pentru blueangel99):

Ei, ca sa vezi, am stimulat butonul f5, l-am apasat de vreo 5 ori si acum merge, ce bine e sa fie totul frumos aranjat big grin.d'oh, asta trebuia sa fac pana acum, mersi.

| Vizitiul a răspuns (pentru CoquineNoire):

Fara amabil, dar cu bil si abil, cocuta.

| blueangel99 a răspuns (pentru NOname):

@NOname
Da, răbdare, sau (asta o folosesc eu şi dă roade) F5 până se face cum trebuie. Sau refresh.

Numai bine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Rare ori am pățit asta, "bai"!
Pa, pa.

| TPU.ro a răspuns:

Din cauza supraincarcarii serverului (nu am trecut inca la cel nou), pot exista probleme cu incarcarea CSS-ul site-ului.

Alexandra - TPU

| ChioruL14 a răspuns:

E de la tine, ai virusi multi...i-am vazut eu. formateaza pc-ul.

| Vizitiul a răspuns:

Blah, blah, blah... fara "h".

| CoquineNoire explică (pentru Vizitiul):

Inflamabil...fara amabil, sau poate ma insel tongue

| Hombre a răspuns:

Mai BlahBlah iar ai revelatii la franceza, mie imi apare "invites you to coffee Blah Blah", acu' ce sa mai inteleleg, numai mie imi apare asa ceva?laughing

| CoquineNoire explică (pentru Hombre):

Ahaa, e o aluzie sa o mai punem de un duel poetic? bine, dar nu in jacuzzi laughing