Cum ziceam,TPU are prea multe reguli si cu cat acestea sunt mai multe,cu atat mai putini sunt cei care le respecta.
P.S.:Chiar ieri ma gandeam despre chestia pe care a scris-o adminul pe blog:iti dai tu seama? Nimeni n-o sa-si poata pune numele NOname, Brigaela, Ray si toti ceilalti.
Este imposibil ca, cel care vine dupa sa-si puna tot numele Ana, chiar si daca e mai mare in rank sau e de mai mult timp pe site pentru ca TPU va afisa un mesaj de atentionare in gen "acest nume este deja utilizat".
@Jelli, eu chiar asta am făcut: la „Iulian" am adăugat şi „26".
În fine, nu asta e ideea; ideea e că n-ai priceput ce-am vrut să zic. Eu am întrebat că, dacă cineva îşi pune numele lui pe site, iar un utilizator are acelaşi nume, asta înseamnă că este o clonă (ex.: eu m-am logat în 4 septembrie 2011 şi mi-am pus numele Iulian, apoi, tu te loghezi în 10 septembrie 2011 şi, te numeşti tot Iulian, îţi pui numele ăsta, că doar ăsta este numele tău! ţi-ar plăcea să fii considerată clonă? nu prea cred)?! Nu. Şi de aceea, mie mi se pare nu prea bună această nouă regulă de pe TPU. N-am spus însă nici că nu este bună de nimic, dar nici perfectă nu este! Poate era mai bine să nu fie această regulă. În fond, ce-ţi pasă ţie că cineva are acelaşi nume cu tine? Dacă este o clonă, dă-i pace, că se va plictisi ea până la urmă - asta dacă o tratezi cu indiferenţă, nu îi tot zici să-şi schimbe numele şi bla-bla-bla, pentru că aşa o să-şi dea seama că te deranjează şi o să continue -.
Auzi, Promi', eu tot nu mă prind: eşti fată sau băiat? Şi eşti fosta ellasexygagika, Promisiunea şi toate numele?
În primul rând, vreau să-mi cer scuze că-ţi răspund acum, dar am avut ceva probleme şi n-am mai putut intra pe TPU până azi.
Ok, hai să te lămuresc: sunt fată. Şi da, eu sunt fosta ellasexygagyka şi Promisiunea, nu chiar toate numele.
Nu poate sa puna acelasi nume pentru a evita crearea unui alt cont sau folosirea a 2 conturi cu acelasi nume e o metoda de prevenire.
Trebuie sa-si puna alt nume pentru ca nu are ce face. Si mie mi-au spus sa-mi schimb numele pentru ca mai are cineva acelasi nume cu al meu(noroc ca am 2 nume mici) pantru a nu se face confuzie.
Asta cu schimbatul numelui mie sincer mi se pare o tampenie.
E super ca TPU evolueaza, ca incearca sa devina un site mai bun, dar schimbarea asta nu a fost tocmai pe gustul meu.
Oricum, se pare ca adminii au pasit cu dreptul in toamna si sa speram ca vor fi schimbari si mai bune.