Bună.
Da, toți care au respectat regulamentul și au fost pe primul loc.
Pa, pa.
Bună!
Am observat că ai câştigat tricoul pe data de 11 aprilie.
Felicitări!
Vei fi contactată de Admini pentru datele de contact.
Asta se întâmplă, de obicei, în luna următoare - cam în perioada 1-15 mai; sau chiar mai târziu luna asta, deoarece sunt Paştile ortodoxe.
Vei primi un e-mail pe adresa de contact şi ţi se va cere nume + adresa + mărimea dorită la tricou.
După aceea îl vei primi acasă prin curier rapid ( dacă locuieşti la oraş ), sau prin Poşta Română ( dacă locuieşti la ţară ).
Toate cele bune.
Bună!
Sigur că da, l-am câştigat.
Sunt de 10 ori cîştigătoare până acum.
Succes şi ţie!
Te pup!
Bună.
Și te-au contactat ei? Mulțumesc.
"Cei mai activi useri din categoria Dragoste si Sex pe 13 Aprilie 2013" :
Desi nu am date in sensul tricoului Camelia1213, ma intreb ce legatura au toate intrebarile tale cu "sexul"?
Poate-ar trebui sa intrebi la alte "sectiuni"
Alexsiatat
Bună. Uită-te bine în ce categorie am pus!
"Totul despre TPU."
Nu am vrut sa-ti aduc nici ce-a mai mica "suparare" Camelia, crede-ma, nu-mi sta in obicei. Am citit doar cum ca ai fi considerata de catre "admin" a fi una din cele trei persoane remarcate azi in categoria dragoste si sex. Dar dupa ce-mi spui, inteleg c-am gresit, asa ca te rog sa-mi ierti neatentia.
Ca sa mai "dreg" putin "gafa" mea de-adineaori, voi incerca sa ma-ntorc la ale serviciului(intamplarea face ca azi sa fiu la birou) dorindu-ti un weekend minunat, care sa-ti aduca tot ceea ce-ti doresti...
Alexsiatat
Mulțumesc la fel!
La randul meu, iti multumesc si eu Camelia si cum cred ca ajunge pentru azi cu..."munca", am sa plec spre casa si promit c-am sa-cerc a ma "conforma" urarilor tale.(zambet)
Alexsiatat.
david1234567890 întreabă: