Trebuie sa acumulezi un anumit numar de puncte, deci sa dai mai multe raspunsuri nu sunt sigura dar cred ca 1000 de puncte trebuie sa acumulezi sa treci la seniori.
Mai am o micuta intrebare : cum pot vedea pe ce loc sunt in clasamentul din ultima saptamana, fiindca am fost foarte activ. Multumesc si apropo sunteti foarte simpatica, va simpatizez, o zi minunata va doresc.
O multumesc foarte foarte frumos! Uite aici ti-a raspuns Ray unde poti vedea pe www.tpu/useri acolo e clasamentul pe saptamana trecuta.Adica pe sapt.21-28 aprilie dar nu te vad printre primii o suta dar poti cauta la sfarsitul clasamentului mai departe caci exista mai multe pagini deci si cei care sunt mai incolo de 100.
O simpatizezi degaba ca ti a raspuns complet gresit
In alta ordine de idei scrie destul de clar pe site:
https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
26. Cum ajung senior?
"Pentru a ajunge senior ai nevoie de 100 de răspunsuri postate în comunitate şi 10 zile trecute de la crearea contului. Numărul de funde nu contează în această situaţie."
Apoi nu ma straduiesc, caci poate daca m-as stradui as fi mai sus dar eu raspund pentru ca imi face placere si ma destinde sa pot raspunde la intrebari, dar nu fac un scop din a urca in top.
Multumesc pentru informatii
M-am uitat pe profilul tau vad ca ai 3700 puncte inseamna ca trebuie sa ai 10 mii puncte sa fii senior.
E vorba de experienta! si da ma tem ca trebuie sa acumulezi puncte multe destule!
Pentru a ajunge senior ai nevoie de 100 de răspunsuri postate în comunitate şi 10 zile trecute de la crearea contului. Numărul de funde nu contează în această situaţie.
Trebuie să ai minim 10 zile de la crearea contului, și 100 de răspunsuri date, intri pe tpu.ro mergi jos de tot sub toate întrebările, apeși pe întrebări frecvente și acolo alegi 26,, Cum ajungi senior'' și vei vedea aceeași chestie pe care ți-am spus-o și eu