| xChampiionOrLooser a întrebat:

BUNA! Alegeti intre Miley cyrus si selena gomez pisica si caine papagal si vrabie oras si sat romania si bulgaria maimuta sau veverita.Eu aleg Selena gomez pisica vrabie oras bulgaria veverita. POOOP DULCE.scuze categoria

Răspuns Câştigător
| Melindutza a răspuns:

Selena Gomez :X
pisicahee hee
papagaltongue
orasbatting eyelashes
bulgaria big grin
veverita happy

10 răspunsuri:
| XDarkAngel a răspuns:

Nu stiu ce sa aleg dintre Miley Cyrus si Selena, as alege Selena desii ea isi transforma vocea ff mult, iar Miley nu, deci Miley. caine, vrabie, oras, bulgaria, veverita tongue.

| Laura a răspuns:

Ai fost o dată la mare în Bulgaria, și gata, alegi Bulgaria? laughing

| PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik a răspuns:

Selena Gomez
caine
vrabie
sat
Romania
veverita

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Alege :o vrei in c^r sau in g^ra

| thegreatgatsby a răspuns:

Miley
caine
papagal
oras
Romania
veverita

| Crystynyk1 a răspuns:

1.Selena
2.caine
3.sat(imi place mai mult ca orasul chiar daca lokuieesc la oras)
4.Romania
5.veverita

| CrAzYAbOuTMuSiC a răspuns:

1 Selena Gomez
2 Pisica
3 Papagal
4 Oras
5 Bulgaria
6 Veverita

| BabyDollRalukks a răspuns:

Aham.

In primul rand,wow.winking

In al doilea rand, wow!

Si in al treilea rand...(nu te astepta sa spun iar wow ca nu meritawinking ).Sa stii ca eu nu te laudam, ci ma miram cat de "nasoala" esti.Nu inteleg de ce unii utilizatori ca tine si-au facut cont pe acest site.Ma copilule,(ca mai mult de 6-7 ani nu iti dau),de ce dracului iti bati joc de site-ul asta cu astfel de "intrebari"?! Chiar nu iti inteleg motivul. Daca ti-a aratat cineva acest site,sa ii spui din partea mea ca e un mare,MARE, mare prostwinking Ce dracu' batjocura mai e si asta?! Daca tu crezi ca prin 'intrebarea' asta esti inteligenta, sa stii ca te inseli amarnic.In primul rand, aia nu e intrebare,daca doreai sa te distrezi,o postai la sectiunea T/A. Ai postat prostia aia intentionat la alta categorie doar ca sa pari si tu o 'inteligeanta',dar pari ditai proasta(si crede-ma,nu ca pari, ceilalti cred deja ca esti) Asa ca ar fi bine sa nu mai pui intrebari din astea de caca(ca sa nu spun altceva), ca poate faci vreo minune si pa-pa contwinking Asta a fost un sfat prietenescwinking!
raised eyebrows

| MadarFacar_6412 a răspuns:

Bună,hai că e interesantlaughing.
1.Selena Gomez
2. Câine:X
3.Papagalchatterbox
4.Oraş
5.Bulgaria
6.Maimuţalaughing.
Pa,pa.

| Aly_6411 a răspuns:

Selena Gomez,caine,papagal,oras, Romania, maimutica,