| facepalmlol a întrebat:

Am facut o "cerere" ca sa mi se stearga vechiul cont de tpu.Intrebarea mea este:trebuie neaparat sa intru pe adresa cu care ma inregistrasem sau nu? Iar daca nu,in cazul in care ma loghez pe vechiul cont, se reactiveaza?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Stai linistit, dar sa nu mai faci astfel de postari.winking

4 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Pai de ce ai cerut stergerea contuli? daca nu ti-a fost sters, poti sa activezi de pe el. Nu este regulamentar sa ai mai multe conturi.http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

| facepalmlol explică (pentru EmaS):

Citeste mai sus ceea ce i-am scris caramelei.Mi-am facut inca unul pentru ca ma simt mai in siguranta pe asta.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Cum imi sterg contul?
Pentru a sterge contul TPU.ro trebuie sa trimiti un mesaj, folosind functia "Contact" (sau direct la contact @ TPU. ro) de pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat in cadrul comunitatii. Atat intrebarile cat si raspunsurile nu vor mai fi sterse, ci vor aparea pe site ca si cum ar fi postate de un utilizator anonim. Am recurs la aceasta metoda, din dorinta de a fi fair-play fata de utilizatorii care au acordat fundita pentru raspunsurile care acum urmeaza sa fie sterse. In cazul in care posesorul unui cont a decedat, la cererea familiei/prietenilor, contul respectiv va fi dezactivat. Este necesar ca orice astfel de cerere sa fie insotita de acte doveditoare.
Extras din blog TPU.
O zi frumoasa sa aihappy

| facepalmlol explică (pentru caramela):

Am citit asta inainte sa-mi sterg contul, sau mai bine inainte sa trimit mesajul catre administratori.Adineauri am intrat pe cel vechi si inca merge.Eu l-am sters din cauza unei intrebari in care voiam niste site-uri cu filme online.Pe urma Alexandra, una dintre adminii TPU,(cand am pus o alta intrebare legata de cea care mi-a fost stearsa) m-a lamurit si a zis ca divulgarea datelor in legatura cu pirateria se face doar daca le solicita.
Dar eu nici nu m-am gandit la piraterie, nu stiam ca fac ceva ce incalca regulamentul, si acum ma gandesc ca altii au pus si intrebari despre droguri, au avut intrebari sterse si n-au patit nimic.