Trebuie să ai 10 zile vechime pe TPU şi minim 100 de răspunsuri. Ai 115 răspunsuri dar încă nu ai 10 zile pe TPU. Probabil pe 15 aprilie vei avea 10 zile şi vezi atunci dacă eşti senior.
Raspuns sters, posteditat, raportat, admonestat, facut mea culpa, tras de urechi, etc... poate scap de admini, sa nu ma arate cu degetu' si in zi de sarbatoare
Ce vrei sa spui?
Stai linistita, nu te ambala... e inca vacanta!
De fapt abia a inceput vacanta!
Uite cum sta treaba: inainte sa pui o intrebare aiurea la o categorie, oboseste-te si uita-te nitel la ce au intrebat alti inaintea ta... sunt sigur ca o sa gasesti imediat 100 de intrebari identice: "cum ajung senior".
Boon, asta evita supraaglomerarea TPU cu inutilitati, si nu da ocazia nici vietnamezei astea pe care o enervez eu mai sus sa isi tot dea copy-paste din raspunsurile ei anterioare (plus a lui alta gagauza de raspundea pe banda in locul administratiei), cu speranta la frunze aiurea. Asa se face ca TPU s-a umplut de experti de 2 lei, care raspund ca robotii industriali, si de care ne este lehamite, noua, trollilor inventivi
Maine, poimaine te vad si pe tine ca deja intrebi: cum ajung expert?, si incepi sa ne mitraliezi cu 2stupid2 daca iti zicem ca :
TPU e un site de educatie si intrajutorare, nu de raspunsuri tampe pentru fundze.
Pricepi? (scuze limbajul de mai sus, te iert daca ma raportezi) (pe vietnameza nu)
Ai cumva o problema sau ce? era doar o intrebare! in fine nu-mi pun minte cu tine! cati ani ai? mai mult de 5 ani nu ai! in loc sa ajuti spui doar prostii!
Pentru a deveni utilizator senior, trebuie să ai minim 10 zile de activitate pe site, și 100 de răspunsuri aprobate.
În momentul în care vei deveni senior, vei putea să votezi, să raportezi și să trimiți mesaje private.
Mai trebuie sa implinesti 10 zile de la inregistrarea pe site.
Iti dau funita la cealalta intrebare ok? (la aia cu jocurile)
Nu ai nevoie deloc de un numar mare de intrebari.
Uite:
RyugaHideci
Utilizator Senior
Intrebari: 0
Alexandra_4886 întreabă: