Unora i s-au șters sute sau mii. Se întâmplă când întrebările sau răspunsurile sunt șterse. În ultimele luni s-au șters zeci/sute de mii de postări care conțineau cuvântul "t o r r e n t", iar împreună cu ele s-au șters și cocardele, punctele, voturile... Acesta poate fi unul dintre motive.
Dar nu te îngrijora, se mai întâmplă. Contează că răspunsurile tale au ajutat la un moment dat, chiar dacă acum nu se mai regăsesc pe site.
Numai bine.
În cazul raportărilor sau anonimizarilor de întrebări nu se pierde nimic. Acest lucru se întâmplă doar în cazul ștergerii definitive de postări (de către administratori).
Se poate ca intrebarea sa fie raportata si atunci pierzi fundita.Sau se poate sa o stearga cel care a pus-o.Las ca primesti tu altele!
Ai dreptate probabil au fost raportate întrebările! Meriţi fundă fiindcă ne'ai dat răspunsul pe care îl căutam.
Bună
Nu se poate şterge un răspuns câştigător, doar dacă persoana care ţi-a dat fundă a dat mesaj la http://www.TPU.ro/contact să nu mai ai tu fundă ci altcineva.
Totuşi, ceva se întâmplă.Eu aveam 312 funde şi după o perioadă de timp am văzut că mai am doar 308.Am crezut că mi s-a părut şi când am intrat peste o săptămână aveam doar 303.Nici în momentul de faţă nu îmi pot explica unde sunt fundele.
O seară plăcută
Daca ai raspuns la intrebari legate de teme, intrebari cu caracter irelevant sau solicitari de diverse conturi, acestea au fost sterse si asa au disparut si raspunsurile tale.
Alexandra - TPU