Adry05, poţi să-l crezi liniştită pe Scurtcircuit. Are dreptate. Aceste întrebări sunt irelevante şi poţi (trebuie!) să le raportezi fără grijă. La câte am raportat până acum, dacă ar fi fost împotriva regulamentului, ar fi trebuit să fiu suspendată de cel puţin 1.000 de ori. Dar încă sunt aici, nu?
O zi faină!
Buna Adry05!
nu pot fii raportati! intr-adevar chiar sunt intrebarii stupide. daca ar fi trecut de exemlu o data de nastere ar fi alta treaba.pentru ca atunci iti poti da seama.de aceea la acest gen de intrebare se dau multe raspunsuri.ei NU incalca nici o regula.de obicei acest gen de intrebari se pun in categoriile TIMP LIBER, TRIVIA/AMUZANTE.nu poti fii raportata daca ii raportezi pe ceilalti, dar sincer nu inteleg de ce. daca te enerveaza acest gen de intrebarii evitale. sper ca te-am ajutat.pa,pa
PArdon, a intervenit o mica greseala. In loc de "sa fim noi raportati" am vrut sa zic sa fim noi suspendati. PEntru ca stiti ca exista aceea regula ca la 10 rapoarte fara "niciun sens" sa fim noi suspendati.
anonim_4396 întreabă: