| Adry05 a întrebat:

Buna!
Am o intrebare. Cei care pun intrebari de genu "cine imi ghiceste zodia are funda." pot fi raportati? Adica, intr-un fel e o incalcare a regulii? Exista riscul sa fim noi raportati daca ii raportam pe multi dintre ei? Incalca o regula?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@denisa, întrebările de genul aceleia, menționată de Adry05, au caracter irelevant pentru întreaga comunitate și cel care pune asemenea întrebări face abuz de funcția de a acorda răspuns câștigător. Așadar, e calificat pentru raportare!

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Adry05, poţi să-l crezi liniştită pe Scurtcircuit. Are dreptate. Aceste întrebări sunt irelevante şi poţi (trebuie!) să le raportezi fără grijă. La câte am raportat până acum, dacă ar fi fost împotriva regulamentului, ar fi trebuit să fiu suspendată de cel puţin 1.000 de ori. Dar încă sunt aici, nu?
O zi faină!

| denyiuly a răspuns:

Buna Adry05!
nu pot fii raportati! intr-adevar chiar sunt intrebarii stupide. daca ar fi trecut de exemlu o data de nastere ar fi alta treaba.pentru ca atunci iti poti da seama.de aceea la acest gen de intrebare se dau multe raspunsuri.ei NU incalca nici o regula.de obicei acest gen de intrebari se pun in categoriile TIMP LIBER, TRIVIA/AMUZANTE.nu poti fii raportata daca ii raportezi pe ceilalti, dar sincer nu inteleg de ce. daca te enerveaza acest gen de intrebarii evitale. sper ca te-am ajutat.pa,pa

| Adry05 explică:

PArdon, a intervenit o mica greseala. In loc de "sa fim noi raportati" am vrut sa zic sa fim noi suspendati. PEntru ca stiti ca exista aceea regula ca la 10 rapoarte fara "niciun sens" sa fim noi suspendati.

| Adry05 explică:

Hmm. PAi si eu pe cine cred acum? pe @ScurtCircuit sau pe @denisa?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sigur, dacă insistă cu asemenea întrebări irelevante, atunci da...îi poți raporta fără nicio reținere!