Aceasta situatie se petrece datorita faptului ca ai up IP dinamic.
Alexandra - TPU
Si ce pot face ca sa salvez parola cu contul in Mozilla Firefox?
Datorita setarilor noastre care tin de securitate, nu mai poti face acest lucru.
Alexandra - TPU
Pai daca nu te superi sa imi zici si mie cu ce e mai bine asa sa nu sa salveze in browser parola+contul?
Fiind vorba de o setare de securitate, menirea ei e sa te scuteasca de furtul datelor tale sau folosirea acestuia de catre o alta persoana.
Alexandra - TPU
Pai mi sa pare mai bine sa poti sa o salvezi ca nu trebuie sa o introduci de fiecare data mai ales daca iti trimite cineva un keylogger
Buna, acolo unde introduci mail-ul si parola, uitate dedesubt ca scrie"tine-ma logat 15 zile" bifezi casuta aia si nu o sa mai fie nevoie sa le bagi de fiecare data!
Stiu de casuta aia dar eu vreau sa ramana mereu salvat ca fac backup la mozila si vreau sa ramana parola ca exista posibilitatea sa o uit ca am foarte multe conturi pe site-uri cu parole diferite si nu vreau sa stau sa le resetez cand le uit si de asta vreau sa salveze acolo
De ce nu le salvezi in word? toate conturile ciu paro; a fiecaruia, ascunzi folderul pe undeva si macar sti ca daca uiti o parola, o gasesti sigur acolo!