Bun, deci eşti nou(ă). Dă-mi voie să explic:
Fundă=răspuns câştigător=100 pct.
Funda o poţi da la o întrebare care îţi aparţine, celui care te-a ajutat cel mai mult.
O ai în dreapta, o fundă gri, la fiecare răspuns. Dai click pe cea din dreptul celui mai bun răspuns, mulţumindu-i pentru ajutor.
De asmenea, când vei deveni user senior, o să poţi vota răspunsurile primite, dar şi pe celelalte de pe site. O să devi user senior după 10 zile pe site şi cel puţin 100 de răspunsuri.
Pa, pa!
La comentarii/raspunsuri in stanga lor este un buton mai mare care seamana cu o funda si apesi pe aia...prin asta declari raspunsul castigator
Langa raspuns iti apare o panglica gri si daca dai pe ea se face portocalie.cand dai click pe ea te intraba daca esti sigura ca asta e raspunsul castigator si tu dai da si e totul ok. Sper ca ai inteles ceva. Oricum de multe ori funda nu apare dar dai refresh si gata.Eu am patit de o gramada de ori ! Succes!
Langa fiecare raspuns pe care-l dai vei vedea o funga gri.Dai clic pe ea si se face portocalie.Iti va scrie o intrebare daca vrei sa declari acel raspund castigator.Dai pe da si gata.Succes
AliceNine întreabă:
Ionut299273 întreabă: