Rodwaller ul e cea mai periculoasa rasa de caine pe care o stiu...o prietena de-a mea a avut un rodwaller si era mic si cand a crescut a devenit mai rau putin dar unii rodwaller sunt chiar frumosi funda?n am niciuna
Buuun...si eu caut asta! adica nu chiar cea mai periculoasa, ma gandesc ca vrei de paza.nu? cea mai periculoasa rasa este pit bull, este destul de dragut, dar la 2 ani turbeaza.este stupid,pentru ca,pe langa ca este atat de agresiv incat o sa iti fie frica de el, o sa te atasezi poate, iar peste 2 ani va turba. daca vrei un caine de paza dragut, obtiunea pentru care am optat si eu este - Akita Inu.:X este atat de dulce, si iti apara casa.ti-l recomand cu placere, insa singura problema este ca costa cam mult:-
Eu zic ca Amstaff.Mananca un pit`bull de viu.si pana se misca rotwalleru` si amstaff`ul nu turbeaza cica am auzit ca nu marog! Dar de paza iti recomand Ciobanescul German sa stii ca el are cea mai puternik muscatura - 165 kG iar Rotwalleru` are 95... oare dc crezi ca Sunt folositi in politie Cainii Lupi Faci cum vrei... Eu am un caine lup Fetita si e ff intelegatoare, Loiala si a facut praf un Bull`dog cand am vazut ca era numai sange am zis ca moare acolo.dar curgea sange de la alalalt :O:O am ramas Masca :O:O
Maria112 întreabă: