Lasa-ti imaginatia sa zburde printre cuvinte.Sunt sigura ca nu esti atat de batut in cap incat sa nu gasesti singur(spun asta pentru ca n-am idei in momentul respectiv)
Dar ca sa nu scapi fara un exemplu de la mine username meu e la fel ca id-ul de messenger.
Bafta!
Top 5 cele mai proaste nickname-uri la poker alese de jucatori de poker online si offline criticati de media.
Simon "Aces" Trumper
Sa te numesti singur "Aces" ( Asul) se poate sa para putin cam idiotic. Lucru bun ca nu si-a ales porecla asta singur. Stim ca Simon Trumper face o treaba buna la Dusk Till dawn si este un tip de treaba din toate punctele de vedere, dar "Aces" ( Asul)? Sa fim seriosi!
Antonia "Magicianul" Esfandiari
WOW! Uite cum face tipul ala sa para ca un jeton leviteaza. Ce tareeee…. stai putin. Suntem in 2005!?
Will " The Thrill" Failla
Cand porecla ta suna ca un act in memoria lui Michael Jackson este timpul sa re-evaluezi. Dar cand suna si ca numele unei curve ieftine din Vegas deja devine umilitor.
Phil "Tiger Woods din Poker" Ivey
Aceasta porecla este de-a dreptul stupida. Poti sa iti si imaginezi capetele seci care au scos aceasta porecla. " Este negru. Este cel mai bun din domeniul lui. Stiu! Hai sa ii zicem Tiger Woodsca si ala e negru si jaoca cel mai bine golf!". Buna treaba baieti, ati dus retardarea la noi limite.
Chriss "Iisus" Ferguson
Si inainte de scandalul Full Tilt Poker, aceasta era una din cele mai proaste porecle din lumea pokeristica. Deci daca ai par lung si o barba? Foart bine. Super amuzant frate. Porti si o palarie de cowboy? La fel ca si Iisus frate. Ce nebunie.
Http://www.namefunk.com/
Iti poti alege tu noi ne gandim la nick-uri care ne plac noua, care ne simbolizeaza pe noi dar imagineaza-zi si tu nikname-uri care iti plac tie pentru ca sunt sigur ca e mai bun de 10 ori ca nick-urile noastre.Si sa-ti pui acelasi nume peste tot asa oamenii o sa te recunoasca.
Ionut299273 întreabă: