Eh... doar niste copii prostii cu mintea de 5 ani (scuze limbajul) nu baga toti prostii in seama... nu te ridica la nivelul lor nu merita Bafta in continuare!
Buna:)
http://www.tpu.ro/contact
Poti trimite aici sesizarea cu tot cu link.
O zi buna:)
Mai este un obicei rau pe acest site: raspund celui ce raspunde si nu celui ce a pus intrebarea. Eu cand dau un raspuns imi spun parerea mea si nu ma intereseaza sa o stiu pe a lui Gheorghe Dracu'. Daca vreau parerea cuiva pun intrebare. Raspunde fiecare si-si exprima parerea si cel ce a pus intrebarea hotaraste ce-i mai bine. Eventual in raspunsul tau poti sa precizezi ca un raspuns e gresit si de ce. E unul Jipa'95 care ma scoate din sarite cu raspunsuri la adresa mea. Ca sa castige puncte.
Nu numai pe site, stai sa-ti povestesc.
Treceam pe langa o piata cu masina acum doua luni.O batrana incerca sa treaca strada in pasi de moon walk pe trecerea de pietoni.
Dau un clacson, doua si nimic! Ba mai mult m-a si amenintat cu bastonul.Atunci m-am enervat pe loc si m-am dus la portbagaj, scos ranga de fier si in secunda doi eram in forma langa ea.
Nici n-am apucat sa-i dau la picioare cu ranga(stii doar asa s-o pun pe orizontala pe zebra, fara sa-i fac vanatai sau alte chestii nesimtite, eu nu fac d-astea) si m-am trezit cu bastonul in cap, a inceput sa curga sange, a venit ambulanta, mi-au ridicat si masina, am luat si o amenda.
Iti dai seama ca n-a fost corect simtindu-ma JIGNIT.Ea s-a ales cu covrigi si banuti de la milosi, iar eu am ramas in paguba.
LeeMinHo00 întreabă:
VerginicăVacăGrasă întreabă:
Bianca292006 întreabă: