Până în prezent : NOname, Graphee, Biby, Jelli, 7h30, mhn24, NeluL,BRO, Mihaela31, Flav,Zazu,иeмaиנa,
Promisiunea,LeoZeppelin,
Caractere,fuckthesystem, Mr.Smith,
woodenpints,ardnaxur1961,kongeriket,Katya,greece12,darrio2007,april,aiscrim,Marina,Imperia,Ioandelasal,Conjur,Elianna,Hârciog,
Kronstadt,Alicecullen, PiertotumLocomotor, Rosy, NoChanceForUs, Gizăz, Bya132, GânduriAlbe,Nony,BlahBlah,
ChioruL,Ray,Cretaker, UnVisAlMeu
ArcaLuiNoesaScufundat etc., etc.
@Jelli: Subiectivism.Instinctul de turma. Daca unul e considerat calumea, il consider si eu, ca sa nu par ciudat.Ca-n viata reala.Cam asa ceva.Nici eu nu stiu mult despre tine, dar sunt 101% sigur ca tu esti rising-star-ul site-ului si ai sa ajungi peste un an in top10.De unde stiu? Din raspunsuri, de acolo isi dau si baietii/fetele alea care le apreciaza pe cele trei seama cam ce persoane pot fi.Bine,ei mai sunt si putin (mai mult) superficiali.
Nu am preferati, ci doar ii apreciez pe aceia care nu se amesteca in nicio cearta, si care se tin departe de "mahalaua TPU".
@ÉrotiqueConseils, mulţumesc pentru apreciere. Să şti că faci parte din lista utilizatorilor mei preferaţi.
NOname, mhn24, Apache şi ÉrotiqueConseils.
Doar Brigaela, NOname şi Ioandelasal.Nu-l cunosc pe niciunul dar sunt utilizatorii mei preferaţi.
Stiti ce mi se pare mie interesant? Ca la intrebarile de genul acesta vin tot felul de utilizatori mai putin cunoscuti si spun ca "utilizatori meii preferatzii e brigela (parca asa se scria) legutoarea (parca asa se scria) si noname pentru ca e cel mai prietenos (parca e baiat) ca eii ajuta lume-a si sunt pe primul lor". Dar de ce? Unii nici sexul persoanei respective nu il stiu. Daca nu au pe cine nominaliza, de ce mai posteaza?
Ai auzit Jelli, ce prevede Dumnezău pentru tine?
O sa fii in top 10, fata! Yeah!
http://www.youtube.com/watch?v=_kn9fN67NLI
*Avand reactia Brendei din SM4*
@Dumnezău: sau ma abtin in a-l scrie si trec la intrebarea urmatoare. Eu iti pot argumenta de ce imi place, printre altii mai (ne)semnificativi de ce imi place de Legiuitoarea (dar ma abtin, Baftă) sau de NOname, dar ei oare o sa bage altceva in afara de "ajuta lumea, sunt dragute si vechi pe site blabla" desi mira m-as sa le fi vizitat vreodata profilul sau mai mult de doua ori.
Si poate ajung, si ce? Am rank-ul 58 sau cam asa, am uitat si nu vreau sa ma uit. Crezi ca am o satisfactie mai mare decat la rank-ul 580? In afara de faptul ca am mai multe cereri de prietenie, cam nimic nou.