| ParanoidKidu a întrebat:

Ce categorii aţi vrea să dispară fără regrete şi tristeţe? Dar care vă place cel mai mult?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Nu prea ma pasioneaza si as putea renunta la ele fara regrete oricand daca ar depinde de mine : Auto & Moto / Beauty & Fashion / Comics / Filesharing/linksharing / Jocuri PC/online / Shopping / Trivia/Amuzante.

Cea pentru care as sacrifica oricare alta categorie : Familie & Relatii.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Comics" mi se pare total irelevanta.In rest,toate au rostul lor(ca nu se tine cont de lucrul acesta, in schimb, e alta poveste).Cel mai mult imi place "Sanatate".

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La asta ar trebui să se renunțe, http://www.tpu.ro/comics pentru că nu are relevanță!
Îmi place acolo unde cunosc răspunsul!
Pa, pa.

| Neimportant a răspuns:

Dacă ar fi după mine singură categorie care aş vrea să dispară ar fi Auto & Moto `.
Iar o categorie preferata nu am. Raspund unde stiu`; d

| Anabellasos a răspuns:

Cred ac fiecare categorie are un scop anume.
Eu personal pot sa traiesc si fara Auto & Moto/Afaceri & Financiar/
Filesharing/linksharing/Turism...

Dar cei care au nelemuriri in privinta unor teme pe aceste baze, ce vor face.
Deja am observat un lucru cu care nu sunt deloc de acord.
Nu se mai tine cont de categori!
Gasesti tot felul de intrebari pe Dragoste si Sex cu scuza cum ca e cea mai vizualizata categorie.
-unu la mana nu e cea mai vizualizata.
-doi la mana ei chiar cred ca cei care intra in aceasta categorie(stric pentru genul ala de intrebari) s'ar deranja sa le raspunda alora?

Deci eu consider ca fiecare categorie este facuta cu un scop si ar trebui sa ramana asa cum este.
Mi'ar placea in schimb sa vad intrebarile la categoria potrivita...
Sau de ce nu sa se infiinteze o alta categorie: "Nu stiu la ce categorie sa pun intrebarea" laughing-am intalnit si asta...
Glumeam laughing
... sau nu?!?

aaaaaaaa- si ce imi place?
Dragoste si Sex
asta bate Comics in multe privinte laughing

NOname
| NOname a răspuns:

Nu mi-aş dori să dispară vreo categorie. Fiecare are rostul ei. Doar n-aş vrea să văd peste tot împrăştiate comicuri sau întrebări de la "Filesharing/linksharing", "Jocuri PC/online", "Shopping", "Auto & Moto", etc., chiar dacă frecventez rar sau deloc aceste categorii.

Categorie preferată? Hmm... Am mai multe categorii preferate, dar cea, unde răspund cu cea mai mare plăcere şi interes, este "Ştiinţă şi Filosofie".
Apropo, în loc să renunţ la vreo categorie, aş mai adăuga una, "Religie", ca să se mai aerisească şi "Ştiinţă şi Filosofie", care este arhi-plină de întrebări pe teme religioase.