Sunt si nu sunt de acord cu tine. Este adevarat ca sunt multi utilizatori, cu postari irelevante ori care incalca alte reguli ale TPU, dar nu trebuie o campanie pentru indepartarea lor de pe site. Oricum, stergerea contului este ultima sanctiune si se aplica extrem de rar, cel putin eu nu am auzit de nici una. De altfel nici n-ar avea prea mare eficacitate, oricine poate sa-si faca alt cont.
Sunt de acord ca toate postarile ce nu respecta regulile ar trebui raportate si multe chiar sunt. De asemenea moderatorii ar trebui sa stearga asemenea postari, pentru a nu mai fi afisate, dar nu o fac intotdeauna. Nici echipa TPU nu-si face tocmai bine datoria, a promis multe dar a facut putine.
Daca fiecare dintre noi, cu puterile pe care le are, ar face cate ceva pentru asanarea TPU, atunci acesta ar fi mult mai curat si n-as fi dezamagit zilnic de ceea ce citesc. Sa speram ca asa o sa fie. Personal eu raportez ori sterg multe postari, atunci cand incalca grav regulile. Succes si numai bine!
Bună.
Raportări? Nu este logare să nu fac raportări!
Cu ocazia asta provocăm și adminii să mai facă un pic de curățenie printre rânduri.
Sunt pro!
Pa, pa.
Eu le-am început de când sunt pe site, dar văd că în zadar...
Te susţin.
In primul rand multumesc pentru mesaj si...o sa sustin si eu aceasta campanie. Ii exclud pe cei cu greseli gramaticale pentru ca pe aceia putem sa-i invatam noi sa scrie corect daca la scoala nu au invatat. In legatura cu site-ul, nu stiu cum se vede la voi dar la mine merge perfect asa ca in 40% din cazuri trebuie curatate calculatoarele cu cateva programe utilitare, 20% ->de vina este reteaua de internet, 30 % TPU si 10% alti factori.
Raportez vreo100 de intrebari si raspunsuri tampite pe zi...dar niciodata nu am vazut rezultate concrete...
Raportez zilnic zeci de raspunsuri si intrebari tampite, ii corectez pe agramati, desi imi iau la injuraturi pe site si in privat de nu le pot duce.
Ca sa raportezi un user, ACUM, e munca in zadar. Ori de cate ori ai o problema si scrii la "contact", primesti un mail in care ti se cere o captura de ecran, mail care vine cam dupa vreo 3-4 zile de cand ai scris la "contact". Deci, trebuie sa te apuci sa cauti prin zecile de mii de postari sau de useri pe ala despre care era vorba, sa-i "faci poza", s-o trimiti...Adminii nu sunt in stare sa gaseasca intrebarile si raspunsurile unui user nici daca le dai link-ul de profil. Iti spun din experienta.
Bun. Raportez un user. Si? Ce daca? Este suspendat si in secunda doi apare cu un alt cont. Deci, cui foloseste faptul ca eu imi pierd timpul raportand, pozand ecrane, scriind mesaje daca rezultatul e absolut nul? Daca macar, in momentul in care un troll este suspendat, s-ar bana si IP-ul respectiv, atunci, da. Poate am mai scapa de multi ciudati de pe aici. Numai ca asta nu putem face noi.
Toate bune si frumoase, numai ca acest site se numeste intr-adevar "Toti pentru Unu", nu "Toti pentru Unul", iar acest nume sugeraza cu totul altceva decat spui tu.
Da asa e3, pe site predomina numai draci de 10-11 ani cu intrebari idioate gen "Care ghicese culoare ochilor mei/zodia mea, funda." etc.
Buna idee.
majoritatea userilor pun niste intrebari inutile precum :ce faci in acest moment
sau:care e culoarea ta favorita
sau:vreau sa imi caut prietena cine se ofera?
si chestii de genul asta.Sincer sunt foooarte enervanti. daca ii raportam.scamap de ei si curatam siteul
deci.te sustin
Si eu incerc sa schimb ceva, dupa cum bine ai vazut. Dar daca se baneaza atatia utilizatori, ramane site-ul fara oameni, adica fara oameni care sa plateasca reclamele, deci, fara bani. Si daca ajungem la bani, atunci propunerea ta ramane ca si a mea: o idee utopica.
Ti se pare ca multi nu au facut asta de dinainte sa spui tu?
Uite, eu am incercat o data sa fac pe detectiva site-ului si am raportat patru persoane ce incalcau regulamentul si injurau, deodata. Le-am dat si linkuri, si capturi de ecran. Asa-s de...handicapati incat...oh doamne, dupa ce ca eu muncesc atata cotrobaind, sa suspende doar 1 din cei 4.
Si crede-ma ca raportez sute de intrebari zilnic, dar stii mi-e si frica sa continui ca poate se blocheaza si raportarea.
Si eu te sustin.Dar nu cred (nu as vrea) sa raportezi un user ca de exemplu a scris "Te og" in loc de "Te rog". Adica fiecare face greseli nu? Daca a scris o propozitie (sau mai multe) gresite mai zic.Ei bine, noroc tuturor!
Sincer e o idee foarte buna! Sper sa te sustina foarte multi utilizatori, oricum eu una o voi face. Sunt prea multi cei care pun intrebari fara rost si dau niste raspunsuri....mai bine nu ar mai da
Succes!