Buna annete dupa parerea mea este bine sa fi amuzant dar nici prea, nu e bine sa iei oamenii la misto cand ei au nevoie de ajutor.Si daca pui intrebari la misto la ce raspunsuri sa te astepti? daca esti amuzant e bine dar nu sa-ti bati joc de alti (mai ales daca ei nu ti-au zis nimic urat
Mai nou mă plictisesc. Cred că a trecut şi vremea lor.
Acum sunt la modă discuţiile despre cărţi şi educaţie. N-ai văzut pe blog?
Depinde...unii sunt amuzanti, iar altii incearca sa para amuzanti, dar nu prea le iese! Astfel devin penibili, iritanti si plictisitori...
Ei bine, n-am vazut vreunul, asa ca nu stiu despre cine vorbesti, draga mea! Ham ham!
Biancafetita este un troll. daca nu o stii uite profilul eihttp://www.TPU.ro/utilizator/bfxl
uita-te ce intrebari are si ce rapunsuri da!
are o poza noua pentru ca a fost suspendata.dar mai demult avea o poza cu justin biberon.
i-a trimis mesaj la un user in care ii spunea:ma, eu ma gandeam sa le spun la astia ca imi pare rau ca dupa sa ma primeasca inapoi! ma ajuti? te rog, caci imi place sa imi bat joc de ei!
eu nu o mai suport! cred ca nimeni de fapt de pe acest site nu o suporta... apropo este o mucoasa de 11 anisori.
Ah, acei "trolli"? Neah...aia-s amatori.
Da,ai si tu dreptate...
Tu ai ceva cu mine? si nu v-am dat eu stupid!
Nu? Avem ochi, stii?
Daca tot ai ochi, poate ai si creier.vezi-ti de treaba!
Vorbeai cu tine insati?
Hai,mai,ma lasi! nu inteleg de ce ai tu ceva cu mine.recunosc,eu v-am dat stupid.dar nu puteati sa vorbiti prin mesaje?
Puteam, daca intrebai altceva!
Bine.
Esti troll?
Nu.daca s-a luat de mine @CaineleAkyTpuro i-am raspuns.asta inseamna ca esti troll dupa prerea ta?
Nu,ca esti caine, iar eu i-as face friptura.
Intotdeauna este bine venit cate un d-ăsta,asa sa mai destinda atomesfera + ca unele intrebari sunt atat de stupide incat nu poti raspunde serios la ele,asa ca apelam la umor, desigur sunt si cei care se straduiesc putin prea mult sa fie amuzanti, si o dau in altele.
Rade ciob de oala imaculata!
Nu-s oala ci pisica...cred ca ma confunzi, prea ai stat sa admiri friptura lui NOname.Si da,oala aia am facut-o bucati, eu ma miscam pe acolo, nu oala...
Te cred, pari un cal si ma poti zdrobi, deci te cred!
Te poate zdrobi, dar e mai fricos decat un elefant cand vede un soarece. Fii barbata! Hopa sus faci nici o secunda pe el si-l zgarii, il tragi de parul ala...il chinuiesti de nu se vede!
Magnific! Dar daca sare, ma cam salta...trebuie sa ma duc sa imi fac manichiura, dar sunt inca junioara si nu am dreptul la placerile astea ale voastre!
Un troll este un user care da raspunsuri la misto si pune intrebari la misto.
acum ca tot ti-am explicat, imi poti spune parerea ta despre acesti utilizatori?