| Malyna_5085 a întrebat:

Buna dc nu mai pot sa raspund la intrebarile altora pe TPU, imi zice sa confirm adresa de email si dupa tot nu merge.imi puteti spune dc va rog.

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

După ce ai confirmat adresa de mail, trebuie să aştepţi câteva ore până se vor actualiza datele şi după vei putea să răspunzi liniştită (tuturor ni s-a întâmplat la fel la început). Ai puţină răbdare, Malyna! Succes!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poate că nu ai confirmat înregistrarea pe TPU. În ziua când te-ai înregistrat, ai primit un mesaj de la TPU, în contul de e-mail indicat la înregistrare(se poate să fi ajuns şi în Spam), prin care îţi solicita să confirmi înregistrarea dând clic în locul indicat din mesaj. Dacă nu ai facut asta caută mesajul, deschide-l, dă clic în locul indicat şi nu ar mai trebui să ai asemenea probleme. Succes şi numai bine!

| Dayaniss a răspuns:

Ba da te lasa. cand iti zice " confirma adresa de mail " si ceva de genu` " apasa aici " dai acolo si intri pe mail. o sa vezi ca pentru fiecare raspuns ai cate un mesaj. intri pe fiecare mesaj in parte... apoi trebuie sa astepti ceva timp pana raspunsurile vor fi adaugate.
sper ca te-am ajutat. funda? puppy dog eyes big grin