Aceste tipuri de intrebari si raspunsuri incalca regulile comunitatii, asa ca sunt eliminate. Si utilizatorii care fac asemenea postari sunt sanctionati.
Alexandra - TPU
Pentru că sunt raportate sau considerate inutile. Când pui o întrebare genul "Neaţa TPU."la categoria " Converasaţii", să zicem că mai merge, da' oricum e cam trasă de păr. Ce'ar fi acum să postăm toţi în fiecare zi întrebări de genul " Ce mai faceţi?", "Cum e vremea pe la voi?" etc.
Cât despre hi5 şi feiz, nici nu mai zic..alea sunt cele mai idioate postări, parcă un "like" te ajută cu ceva. Mie una nu mi se pare ceva atât de anormal ca astea să fie şterse.
Succes!
TPU, toti pentru unul, se presupune ca suntem aici pentru a ne AJUTA reciproc. Mi se pare normal sa fie sterse reclamele, spam-urile care pe mine personal ma irita, conversatiile de genul "buna dimineata, ce vreme frumoase" intrebari care sunt postate doar pentru ca unii oameni se plictisesc sau se simt singuri. Aceste intrebari apar pe prima pagina in locul postarilor serioase, ale persoanelor care chiar au nevoie de ajutor. Dupa ce inot printr-o multime de intrebari fara sens, spam-uri si teme ale pruncilor incapabili, subiecte pe care le-am rezolvat si eu la varsta cand a fost cazul (ne mai miram ca au picat 50% bacul) nu mai am rabdare si nervi sa raspund la multe intrebari chibzuite, si uite asa oameni cu probleme serioase care pun intrebari intemeiate ajung sa nu primeasca niciun raspuns pentru ca noi ceilalati "ne-am facut plinul" pana la saturatie intrebarile stupide.
TPU este un site pentru a ofeeri ajutor nu pentru intrebari conversationale. E ilogic sa faci reclama unui site pe respectivul site. Daia exista mesajele. Pentru conversatii. Si poate alea folositoare pe care le pui nu le pui la categoria la care trebuie. Sa nu repeti mereu aceste greseli ca poti primii avertisment.
E adevarat se numeste conversatii. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa arunci cu intrebari inutile si chiar fara nici un pic de importanta care nu cauta nici un fel de rezolvare.
Bună
Temele sunt interzise pentru că aşa a propus fosta admină, adică RalucaTPUro, şi eu sunt de acord cu ea - într-ajutorarea nu înseamnă mură-n gură
Uite ce scrie pe blog http://i.imgur.com/QK6FM.png
Spam: nici eu nu ştiu :-?
A, da, cât despre întrebările conversaţionale - există Shoutboxul
Pe site sunt permise doar întrebările care cu nevoie de un sfat.
Întrebări de genul:
"Ce faceţi?"
"Bună! Cum vă simţiţi?"
"Am găsit o melodie cool"
sunt pentru Shoubox http://www.tpu.ro/shoutbox.html