Bună.
Se vor face și aceste nominalizări la timpul potrivit, acum adminii sunt preocupați cu modificările/adăugirile/completările funcționalității site-ului.
Toate se vor face atunci când trebuie.
Succes tuturor!
Pa, pa.
Sunt si asa destui pe site! --- unii sunt inactivi de multa vreme, altii nu par deloc specializati( cu referire la viata reala ) pe un anume domeniu( cu cateva exceptii!)
Heii,
Şi cui să îi dea acest titlu de expert TPU? Că câţiva useri de pe acest site îşi mai dau interesul, desigur că dacă ne gândim bine mai sunt membri care merită cum ar fi
Apache
Jelli
Ema
neluL
pup
şi mai mulţii dar până la urmă cu ce îi ajută un chenar portocaliu?
Peace!
Oricum, ca stapana NOname nu va fi nimeni, sa-si dea duhul pentru acest site. Asta e...ham! haaaaamm
Stapanul Catalin e ocupat acum cu programatorii aia de la Treeworks sa umble la site...nu stiu ce vor sa modifice.
Aky! Uite de-aia ma iubesc. Sunt pisica si nu am nevoie de stapani pentru ca noi ii stapanim pe toti naivii!
Tara arde si baba se piaptana!
Te trezisi imortalo?
Nu vezi schimbari? Nu simti fierberi?
Blonda sefa e lipsa,dinspre admini miroase a fum de creier, lupul si catelul isi jura prietenie vesnica, ne-am impartit in cavaleri si vasali si tie iti arde de experti?
La anul'.Sau la multi ani!
Mai bine pileste-ti unghiile.
Dacă s'ar nominaliza în fiecare săptămână(cum se făcea pe vremuri, când eram tânără )ar fi site'ul plin de experţi... până la urmă nu cred că un chenar portocaliu te defineşte
Dar tu, de ce nu trimiti un e-mail cu intrebarea asta adminului? De ce nu respecti ce scrie aici:
"Pentru orice alte nelamuriri pe care le ai in privinta navigarii pe TPU, nu ezita sa ni le adresezi printr-un un email. De asemenea, te invit sa citeşti Termenii şi Conditiile pe care trebuie sa le respecti pentru o buna navigare pe acest site".
Ori respecti regulamentul, ori renunta la postari.
Iti raportez postarea pentru irelevanta!
Ionut299273 întreabă: