| Smiley a întrebat:

De ce unii utilizatori(nu dau nume)isi bat joc de intrebarile puse de altii?

Răspuns Câştigător
| Kasandra_7363 a răspuns:

Buna, cred ca nu au ce face, lumea e rea, dar de ce trebuie sa ne intereseze? Lasa'i in rautatea lor happy

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Păi așa cum și unii cer prietenia și apoi te șterg din listă!
Și multe întrebări sunt postate în bătaie de joc dacă le citești printre rânduri ca să-ți dai seama că sunt puse la mișto! Mai grav este atunci când ele mai apar și repostate de către "dornicii" amatori!
Pa, pa.

| Esperança a răspuns:

Deoarece se cred destepti!

| EuSiCuMine a răspuns:

Deci eu as da cateva nume acum dar pariu ca iar comenteaza aiurea. Ei cred ca daca isi bat joc de o intrebare anume vai sunt "smekeri ". Sunt niste amarati care au descoperit netu si nu stiu despre ce sa vorbeasca. Si nu numai ei sunt problema, si unele intrebari sunt prea idioate pentru acest secol straight face De exemplu :
Cum pot fi o sirena?straight face nu numai raspunsurile lasa de dorit... si si unele intrebari happy

Numai bine:*

| MiauMiauPisiPufoasa a răspuns:

Pentru ca sunt mai putin inteligenti...happy si dsusiiiiii*

| mdany a răspuns:

Pentru ca sunt intrebari de genul: Daca mi-am bagat pixul in. pot ramane insarcinata? sau Daca beau 2 beri pa p.s ca un cal?

| Addiction a răspuns:

Salut.Pot fi 2 motive.
1. Acei utilizatori nu au ce face pe net si viata lor e atit de plictisitoare incit incearca sa-i faca si pe ceilalti sa se simta asa.
2. Intrebarile sunt prea stupide si acei utilizatori nu pot rezista tentatiei de a comenta asta.
Pa, pa:*

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Pentru ca nu au ce face. oh go on
Sau pentru ca intrebarile sunt intr-adevar, stupide.

| Sunshinexd a răspuns:

Buna,sincera sa fiu nici eu nu stiu, probabil se cred mai interesanti daca isi bat joc de intrebarile puse de ceilalti! Mie una mi se pare un gest urat sa iti bati joc de nedumerirea celorlalti, sa se puna cei care isi bat joc in locul celor care li se raspunde urat sa vada si ei cum este si cum te simti cand cineva isi bate joc de tine pur si simplu happy Parerea mea! Zbyee-Zbyeehappy

| Céline7 a răspuns:

Pentru ca nu au fost educatzi asta e si din pacate sint multi sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai probabil ca tot in bataie de joc au fost puse si intrebarile...asa ca la fel vin si raspunsurile.

| scully a răspuns:

Ca nu stiu raspunsul si se dau smecheri.

| anaservic a răspuns:

Pentru ca unele intrebari sunt f stupide, iar alte ori doar pentru ca ascuns in spatele unui monitor, oricine poate sa jigneasca, sa-si bata joc...de obicei frustratii fac asta.

| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
Pai isi bat joc deoarece nu ii duce mintea.Ei chiar nu intzleg ca uni oameni chiar au nevoie de ajutor dar ei vin repede si isi bat joc de saracu om.
Exista si exceptzi, de ex la intrebari idioate nu ai cum sa nu iti batzi joc, sincerhappy
Te am pupat:*

| jojo_2491 a răspuns:

La intrebari idioate, nu se poate da decat un raspuns idiot, nu? sunt unii care pun intrebari doar de dragul de fi bagati in seama sau incearca sa fie ce nu sunt in viata de zi cu zi.

| bogdan14_5722 a răspuns:

Smiley, sunt un mare fan de-al tau, imi dai mie canapeaua aia verde. [tocmai mi-am batut joc de intrebarea ta]

| Dyutzza a răspuns:

Buna! Probabil multi nu inteleg ca este un site pentru a ajuta ci nu pentru a critica. Sunt oameni care au nevoie de sfaturi si de aceea apeleaza la acest site, nu ca sa fie criticati. Probabil unii in loc sa se gandeasca la o solutie pentru a ajuta o persoana li se pare mai usor sa scrie ce gandesc pe moment, doar din dorinta de a posta un raspuns. Sincer rusine pentru cei care obisnuiesc sa faca acest lucru, unii oameni chiar au nevoie de ajutor.

| COLORATTA a răspuns:

Asta m'a intrebam si eu... cred ca nu au nici un raspuns si vor sa se bage in seama. oricum sunt niste nesimtziti si needucatzi acei utilizatori. contul lor ar trebui sa nu mai existe aici.winking!

| xAlex_4616 a răspuns:

Nu au ce face cu viata lor :]]

| cata92_5331 a răspuns:

Pt ca nu au IQ-ul mai mare de 85?

Întrebări similare