anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De curiozitate intreb, ati legat prietenii reale (intalniri etc) cu utilizatori de pe acest site?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Intalniri,nu.Dar prietenii,da.Mi-am facut multi prieteni,oameni cu care impartasesc bucuriile si necazurile,carora le cer parerea, sau imi cer parerea, si parca ne cunoastem de o viata!

13 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Da. Sigur. Ne-am si intalnit de cateva ori.

| Flav a răspuns:

Da! Suntem oameni.

| Dumnezău a răspuns:

Eu nu leg decat Slipknotul(pentru cunoscatori, slipknot=nod marinaresc)

| FesCuDungi a răspuns:

Eu deocamdata nu, dar imi doresc big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Mi-e frica sa ies afara din casa. Daca ma loveste vreun meteorit?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu cine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, am legat si sper sa mai leg cel putin doua day dreaming!
Aia legata pana acum s-a destramat din pacate a doua zi.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dar sireturile ai invatat sa ti le legi? Sau nu le legi? Sau umbli in papuci? *testeaza functia Raspunde/trimite(Reply)*

@TPUv2, din clasa a treia stiu sa mi le leg. Mi se pare jignitor raspunsul tau. Ce naiba ai cu mine, nu am voie sa visez?

Nu mai e nevoie sa scrii si "@TPUv2". Din clasa a III-a? Asa tarziu? N-am nimic cu tine, dar mi-e frica sa nu te agati de vise prea rau. Daca uiti sa traiesti? Prietenii au grija de tine happy

Aaa stai ca acum m-am prins. Am inteles gresit prima data. Stai linistit, am si eu niste limite. Si da, din clasa a treia, am invatat foarte tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

TPU, eu sunt gentleman, nu dezvalui relatiile proprii asa, la tot cartierul. Hai sa zicem ca vorbesc la general... Dar intreab-o pe Lorra si/sau Kronstadt, ca ei sunt mai putin rusinosi ca mine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@TPUv2 (nu imi merge functia de reply nici dupa patru refresh-uri), vai, mersi ca-mi duci grija. Nu te teme, am si eu grija de mine si stiu in ce ma bag. Si da, cu ultima fraza ai vrut sa ma jignesti si mai urat, mi-am dat seama.