anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dimineata tuturor!
as avea o intrebare pentru cei care fac raportari si trimit adminei Cristina.
In momentul care faceti raportari/sesizari etc, voi primiti notificari de la Cristina? eu nu mai primesc de mult. poate cu aceasta ocazie aceasta intrebare va fi vazut si de admini si ma poate lamuri..nu se mai raspunde la notificari, ori are ceva personal cu mine? voi sunteti in aceasta situatie?
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Buna! EU primesc in cateva ore sau de pe o zi pe alta.Cauta si casuta spam.
Ieri au fost libere adminele, asa ca azi astept niste raspunsuri la sesezarile trimise anterior
Primesti si alte e-maiuri pe aceeasi adresa? Sau numai cu TPU ai probleme?

| caramela a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Buna Angy..primesc tot ce se poate primi, mai putin de la TPU.
AV VERIFICAT SI SPAM, dar nimic.cel putin daca au ceva cu mine sa ma atentioneze.
O zi frumoasa sa aihappy

| Fatamuntilor a răspuns (pentru caramela):

Nu cred ca faci parte dintre useri care sa faca probleme sitului, iar daca era erai avertizata.Cred ca e problema tehnica pe undeva, si sa ratacesc pe undeva/

Bine ar fi sa fie asa cum zici tu, dar pana nu ma lamureste cineva din administratie, cred ca imi fac o autosuspendare singuricastraight face

Astempam un raspuns oficial.big grin

10 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Buna! Pana acum, Cristina ti-a raspuns la toate mesajele de pana acum. Verifica sa nu fi ajuns si in folderul de spam. Cand va ajunge si la cel pe care l-ai expediat vineri, iti va scrie.

Alexandra - TPU

| caramela a răspuns (pentru TPU.ro):

Eu nu am mai primit notificari de la Cristina demult, am verificat si spam si tot
si problema nu cred ca e la mine, primesc mesaje de peste tot, inclusiv de pe tpu...deci.
O zi frumoasa sa aihappy

Afla ca nici nu am primit raspunsuri de la sesizarile trimise de vineri, luni si azi.De obicei le primeam pana in pranz...Dar speranta moare ultima.

Bun venit in clublaughing

Caramela...mi-s tauroaica, si ma caracterizeza o incapatanare fara margini.Am mai trimis azi niste sesizari si ce crezi..am primit raspuns(intrarea in club o faca altadata)

Esti o norocoasa...