anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

dupa cum vedeti sunt nou, si. nu stiu cum sa va spun am gasit un pui de pisica la mine in curte, am vrut sa il pastrez dar din pacata parintii nu ma lasa, desii imi plac animalele, asa ca am decis, ca desii nu am voie, sa omor acel pui de pisica, asa ca l-am inecat intr-o fantana din cimitir, as vrea sa stiu am facut un pacat mare? trebuie sa mersi spovedesc? crying astept mai multe raspunsiri, eu am omorat acea pisica pentru ca nu am vrut sa sufere crying

Răspuns Câştigător
| Angiutssa a răspuns:

Cred ca a fost cel mai putin inspirat lucru pe care l-ai fi putut face. Daca iubeai intr-adevar animalele,dadeai puiul de pisica unui vecin,prieten,dusman,orice,care stii ca ar fi avut grija de el. Spovedeste-te daca simti nevoia,doar ai luat o viata nevinovata,nu?
@BeiiB, credincioaso, mai usor cu injuratu'.

7 răspunsuri:
| ILied a răspuns:

Da, ai facut un mare rau. Nu e ca si cum ai fi omorat o furnica. Aia e inofensiva, dar un pui de pisica... ce sa spun? Cred ca trebuie sa te spovedesti. Puteai pur si simplu s-o gonesti de mai multe ori.
Asta e o greseala. Din greseli inveti, cum zicea si Mo:
Eu stiu un singur lucru-n viata:
Omul cat greseste, invata.

| IoNuTz96 a răspuns:

Da am facut in pacat, luem e doar o mata, ce pacat mare sa fie, e singurul animal pe care l-am omorat, si nu avea nici mama nici tata era o pisica care se tot mieunea la geam ca ii era foame, i-am dat si de macare dar bunica mi-a zis sa o duc in cimitir si mi-a fost mila de ea sa stea singura si decat sa sfere am inecat-o, haideti ma e doar o pisica, oricum ma duc la biserica sa ma spovedesc laughing si beiib nu crezi ca exagerezi, totusi mie nu imi plac pisicile laughing

| IoNuTz96 a răspuns:

Aa da si tatal meu e doctor veterinar laughing dar si el a omorat animale doar cu o injectie simpla, simt nevoia sa ma spovedesc pentru ca totusi era o viata, si ma intreb si acum ce ar fi fost daca eram eu in locul ei, pai... as fi murit..., ei bine totusi ma duc sa ma spovedesc, desigur, cred ca baietii tin cu mine si fetele ma urasc laughing, infine imi pare foarte rau ca am omorat-o, si am jurat ca nu mai omor nimic niciodata, chiar si daca e nevoie sad

| IoNuTz96 a răspuns:

Si pisica aia ma si muscat mi-a facut o rana cat casa, cred ca trebuie sa imi fac si titanus, ca am auzit ca in saliva pisicii exista microbi periculosi, asa ca pot sa si turbez, dar totusi m-a muscat cand am vrut sa o omor

| IoNuTz96 a răspuns:

Deci ea sa aparat de aia m-a muscat, si acum ce sa fac sa ma spanzur pentru fapta mea? sad cred ca cel mai bun lucru e sa ma spovedesc

| Katy20Kaithleen a răspuns:

Fraierule cum sa faci asa ceva?
Pacatosuleangry Esti un satanist du-te dracu si te spovedeste ca esti cel mai prost om posibil! Doamneeee mare e gradina ta!
Daca este adevarat ce ai spus sa dea domnu` sa mori inecat intr-o fantana exact ca o puiul acela de pisica ca poate aia avea o mama si un tata sau mai avea si alti frati.Sa te inece si pe tine cineva boulee!

| euugen a răspuns:

Ai facut un lucru bun! bravo tie mie nu imi plac pisicile