| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a întrebat:

Buna :-h TPU imi cere sa confirm emailu si dau sa confirm da numi trimite nimic :(( mentionez ca am asteptat 2 zile si mai e ceva. Cand am pus id am scris www.(id)@yahoo.com trebuia altfel
Pwp Fundoi :*

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

în stânga (scrie cu portocaliu) ai „vizualizare profil", „editare date de logare", „editare profil", „mesaje", „întrebările mele", „răspunsurile mele", „întrebări favorite", „prieteni", „notificări", şi „logout" tu dai la „editare profil" şi după „nume" scrie ceva de genu „nu ai adresa de emal confirmată, click aici să ţi-o confirmi" şi tu dai click, apoi aştepţi puţin să primeşti emailul (eu te sfătuiesc să-l cauţi în „spam")

| CARLI a răspuns:

Da trebuia altfel! Uite trebuie sa-ti scrii id-ul si la sfarsit legi de el "@yahoo.com".Ex:Sa spunem ca asta e un id:maya_maya28: si adaugi: @yahoo.com :si o sa iasa : maya_maya28@yahoo.com asa trebuie. Sper ca te-am ajutat si acel id pe care l-am dat ex nu e valid! Greseala ta a fost ca ai pus in fata:www.". Daca nu-l puneai pana acum primeai! fundita DACA TE-AM AJUTAT:D:))

| Cory_4262 a răspuns:

Www?
Ar fi trebuit sa scrii pur si simplu '(id)@yahoo.com'. Cred ca asta ar fi problema. Oricum, verifica si in folderul cu Spam.