| Eღilia62 a întrebat:

Incercam sa ajut un user care intreba "ce este funda?" si am vrut sa-i raspund citand de la intrebari frecvente.
Acolo am gasit astfel : "Daca utilizatorul nu alege un raspuns castigator in termen de doua zile, desemnarea raspunsului castigator se realizeaza in mod automat. Astfel, raspunsul care a fost votat de cele mai multe ori ca "folositor" si "inteligent" va fi desemnat ca fiind castigator. In conditiile in care mai multe raspunsuri au fost votate de acelasi numar de ori ca "folositor" si "inteligent", primul postat dintre acestea este ales "castigator"."
Mai este valabila procedura asta? Eu am intrebari la care am raspunsuri dar pentru ca nu m-au ajutat nu am dat funda dar nici automat nu s-a dat.
Deci se mai dau funde automat? Sau a fost introdus zilele astea procedeul?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, a fost valabil mereu. Insa ei au uitat ceva ce noi, utilizatorii am realizat in timp: ca acel raspuns trebuie sa aiba peste 4 folositori si/sau inteligenti.

3 răspunsuri:
| LifeFail a răspuns:

Cum a spus şi Jelli, chestia asta a fost valabilă mereu. Dacă nu alegi un răspuns câştigător în maxim 5 zile, atunci el va fi selectat automat de roboţel TPU, în funcţie de numărul de voturi. Dacă un răspuns are minim 5 voturi, va fi desemnat câştigător. Dacă nu, vei putea să îl alegi oricând.
Baftă!

| alessia5158 a răspuns:

Da, mai este valabila procedura! --- daca te-ai fi gandit putin, intelegeai care este motivul pentru care, funda, nu a fost acordata automat in cazul raspunsurilor cu un singur raspuns ( si eventual cu un singur vot exprimat) : lipsa unui al doilea sau al treilea raspuns, ca termen de comparatie sau, in cazul in care intrebarea a primit 2-3 raspunsuri, acestea nu au fost votate conform conditiilor de premiere automata.
Numai bine!