Buna!
Inainte de a iti raspunde lasa-ma sa iti zic ca pisicuta din poza ta e bestiala si draguta, deci sa revenim la intrebare poate vota doar cei care sunt membrii seniori si pentyru asta trebuie sa ai 100 de raspunsuri[nu castigatoare]si 10 zile de la inregistrare pe TPU altfel nu poti vota si probabil ca lumea s-a plictisit sa voteze de exemplu eu nu votez niciodata folositor sau inteligent din cauza faptului ca eu votez stupid si nefolositor celor care se i-au de mine am multe raspunsuri la care multi ma i-au la misto si pe acelea le-am votat cu stupid sau nefolositor si s-a cam plictisit lumea sa voteze,nu are rost pana la urma nici eu nu mai votez pup, fundita pls?
Pa, pa!
Pentru că votul nu e obligatoriu și multe răspunsuri nu-l merită. Eu dau voturi numai răspunsurilor care mă impresionează (pozitiv sau negativ), dacă nu răspuns nu-mi atrage atenția nu-i dau vot.
Nu e asa! si tu daca intri si raspunzi la o intrebare poti da voturi la useri care au raspuns inaintea ta evident daca ti se pare un raspuns bun! te pup
Sa stii ca a intrebat de cei care intreaba, nu de ceilalti!
Scuza-ma poti sa fi mai explicita daca te rog?
Scuza-ma poti sa fi mai explicita te rog?
Vezi tu...asa e omul, nu mai stii cum sa-l multumesti, chiar de i-ai facut un bine el considera ca-l merita, insa noi astia de facem voluntariat in numele binelui nu trebuie sa ne lasam dezamagiti de acest aspect, se spune si bine zice ca avem ce dam nu ce primim.
Succes si o viata frumoasa sa ai.
anonimatus întreabă: