| Bella25 a întrebat:

o intrebare.de cate ori incerc sa raspund la cineva. scriu raspunsul apoi dau pe "raspunde" imi mai arata o data raspunsul meu.si cand apas"doresc sa-l postez" imi dispare fereastra respectiva dar nu mi se posteaza raspunsul. Oare de ce? Gresesc eu undeva? va rog.sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Văd că ai 3 răspunsuri momentan, Bella.

Probabil te referi la faptul că îți apare o nouă pagină, când dai clic pe "Trimite", în care este anunțat că răspunsul tău a fost trimis.

1. Uneori e nevoie să dai clic pe "Trimite" de mai multe ori.
2. Răspunsurile tuturor apar de regulă cu o mică întârziere.
3. Tu, fiind un utilizator nou, trebuie să aștepți ceva mai mult, pentru că primele tale răspunsuri vor necesita o aprobare.

Dacă n-ai înțeles ceva, poți să mă întrebi (aici sau în privat).
Succes și bine ai venit printre noi!

| Bella25 explică (pentru NOname):

Multumesc mult !

| NOname a răspuns (pentru Bella25):

N-ai pentru ce. O zi faină.

3 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Bun, tu nu greşeşti nicăieri, atâta doar că site-ul se încarcă greu.
După ce dai pe "doresc sa-l postez", mai aştepţi puţin, şi mai dai o dată pe "răspunde". Ori o să îţi arate mesajul "Mulţumim pentru răspuns" ori îţi va arăta "Răspunsul tău există deja în baza de date".
Dacă e cu a doua variantă, du-te acolo unde scrie "logat ca...", la "răspunsurile mele", şi vezi că poate îţi apare acolo. Şi eu păţesc asta, dar merge de fiecare dată când încerc :-?
Dacă tot nu merge, poţi să îi contactezi pe admini şi să le spui de problema ta:
www.TPU.ro/contact
Baftă!